20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Köyceğiz’de lansmana özel 261 bin TL'den başlayan fiyatlar

Sinpaş Köyceğiz’de lansmana özel 261 bin TL’den başlayan fiyatlar

Sinpaş Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere sadece 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede bulunmaktadır. .

Projenin lokasyonu, yakın çevresindeki okulları, hastaneleri ve bölgede inşası devam eden ve Mayıs 2015’te devreye girecek metro ulaşımıyla da öne çıkıyor. Yakın çevre hastanelerinin yanında, 4 bin 100 yatak kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin hemen yanı başında, yürüme mesafesinde kurulacak olması da Köyceğiz’in yaşam ve yatırım değerini artırıyor

Sinpaş Köyceğiz sosyal olanaklar

Şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmeyi hayal edenlaer için Güney’deki o sahil kasabasının sıcaklığını İstanbul’a taşıyan Sinpaş Köyceğiz’de peyzaj; ortada oluşturulan 2500 metrekarelik biyolojik göletin etrafında geliştirildi.

Köy yaşamının huzurunu yansıtan bu sıcak ve samimi projenin merkezinde, Orta Kahve yer alıyor. Çınar ağaçları, taş dokusu, kahvesi ve çeşmesi ile bir köy meydanının doğallığı ve dinginliği Köyceğiz’de yeniden hayat buluyor. Köy meydanının hemen yanında asma, elma, armut, kayısı, erik, kiraz, portakal ve mandalina ağaçlarından oluşan bir meyve bahçesi var.

Patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer nar ve portakal-mandalina ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri yer alıyor.

Lansmana özel avantajlı fiyatlar 

Sinpaş Köyceğiz'de 1+1 dairelerin fiyatları 323.000 liradan başlıyor.Bu daireye şimdi sahip olmak istiyorsanız Yüzde 10 lansman kampanyası indirimi uygulanıyor ve bu dairenin kampanyalı fiyatı  290.700 TL. oluyor.Bu fiyat üzerinden Sinpaş'ın 40. yılına özel ödeme şartı kampanyası devreye giriyor ve fiyatı dilerseniz hiç peşinsiz 40 ayda doğrudan Sinpaş'a borçlanarak ödüyorsunuz.Dilerseniz ödemelerinizi istediğiniz şekle getirmek için sizin tayin edeceğiniz bir peşin ödeme yapıp kalanı da yine faizsiz doğrudan Sinpaş'a 40 ayda ödeyebiliyorsunuz.

261 bin TL'den başlayan fiyatlar 

Bu daireyi peşin almak istiyorsanız kampanyalı lansman fiyatından Yüzde 10 peşin ödeme indirimi alıyorsunuz.Peşin almayı tercih ettiğinizde liste fiyatı 323 bin liradan başlayan 1+1 daireyi  261.630 liraya alabiliyorsunuz.

5 ila 11 katlı bloklardan oluşan projede tüm bloklar göl ve peyzaj manzarasına hâkim. 8 bin 600 metrekare yeşil alanı bulunan projede şehrin ortasında doğal yaşam imkanı bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden oluşan Sinpaş Köyceğiz projesinde 291 adet konut yer alıyor.

Yeşil alanı 8 bin 600 metrekare olarak projelendirilen Köyceğiz’de, 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Köy kahvesi, köy meydanı, biyolojik göleti, meyve ağaçları bulunan proje doğal yaşam isteyenler için düşünüldü.

Sinpaş Köyceğiz fiyatlar

1+1’ler 323 bin TL’den

2+1’ler 589 bin TL’den

2,5+1’ler 668 bin TL’den

3+1’ler 684 bin TL’den

4+1’ler ise 903 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sinpaş Köyceğiz İletişim:

Telefon: 444 1 974

Web: www.sinpaskoycegiz.com.tr

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI