23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSinpaş Aydos Country kampanyasında son günler!

Sinpaş Aydos Country kampanyasında son günler!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde, Sinpaş tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi, Aysos Ormanı'na komşu olarak yükseliyor. İstanbul'da oksijenin en bol olduğu bölgede konumlanan proje, doğa ile iç içe bir yaşam vadediyor.

Aydos Country’den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşımı sağlanırken, yapımı devam eden 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı yapılıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise sadece 12 dakikalık mesafede bulunuyor.

Özlenen mahalle hayatına geri dönüş 

Mahalle hayatının sıcaklığını yansıtan projede yüzme havuzu, Fitness ve Wellness Kulübü, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede, satılık daire fiyatları 284 bin 620 TL'den başlangıç gösteriyor.

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatının bulunduğu Aydos Country projesinde 284 bin 620 TL'lik dairenin peşin olarak alınması durumunda bu fiyat 243 bin 350 TL'ye iniyor. kampanaya 31 Mayıs tarihine kadar sürecek. Projede 30 ay vade farksız taksit seçeneği bulunuyor. 

AYDOS COUNTRY FİYAT LİSTESİ İÇNİ TIKLAYINIZ

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI