22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSiltaş Teras Park evlerinde peşinat yüzde 30!

Siltaş Teras Park evlerinde peşinat yüzde 30!

Siltaş Teras Park, Siltaş Yapı tarafından Pendik Kurtköy'de 9000 m² arazi üzerine 6 blok 82 daire olarak tasarlanmıştır. Projenin tasarım aşamasında sakin bir aile ortamı isteyenler için yaşam formatı planlanmıştır. Aynı alanda daha fazla daire yapılabilecekken geniş ve ferah daireler planlanmıştır. Butik ve nezih bir yaşam konsepti hazırlanmıştır. Proje Haziran 2015 tarihinde teslim edilecek.
 

Önü kapanmayacak bir manzara

Siltaş Teras Park arazi konumu olarak kurtköye hakim bir tepede asla önü kapanmayacak manzarası ile adeta ‘teras’ konforu suncaktır. Siltaş Teras Park’da bloklar birbirinin önünü kapatmayacak açık hilal şeklinde planlanmış bu haliylede bütün diare sahipleri peyzaja ve önü açık olan manzaraya bakacaktır.

 

Fiyat aralığı

Teras ve bahçe evleri olarak değişen konseptlerde fiyatlar 395 bin TL ile 595 bin TL arasında değişiyor.

Siltaş Teras Park sosyal donatılar

Yürüyüş parkurları, kafeterya, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, açık havada oturma ve dinlenme alanları ve güvenliğiniz için tam donanımlı özel güvenlik ve araçlarınız için kapalı otopark bulunmaktadır.

Teras Park nerede?

E-5, TEM, sahil yolu, metro, Sabiha Gökçen Havaalanı ve Pendik Vapur İskelesi'ne yakın bir konumda olan Siltaş Teras Park projesinin çevresi Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Süleyman Şah Üniversitesi bulunuyor.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI