28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYazarSign Of The City ... Neden dünya markası olmasın ?

Sign Of The City … Neden dünya markası olmasın ?

Her yarışmanın sadece 1 kazananı vardır… Bu yarışmanın kazananı TÜRKİYE’ dir.

Yarışmalar vardır; kazananlar için “ mutlu “, kaybedenler için “ neden “ doludur. Öyle bir yarışma izledik ki; sahne şovları ile… sunumu ile… dekoru ile… olağan üstü.

Her şeyden önce katılımın “ bir başarı ve cesaret öyküsü “ olduğu sürece tanıklık ettik . Pazarlama ve satış hizmeti sunduğum YALÇINLAR GROUP ‘ un GÖL MAHAL PROJESİ  en iyi müstakil villa kategorisinde finalistler arasında yer aldı… GÖL MAHAL PROJESİ ‘ ni temsilen katıldığım yarışma atmosferi sürükleyici ve etkileyiciydi.

Bugüne kadar, Yurt dışında izlediğim ve katıldığım yarışmalar ile kıyasladığımda tartışmasız“ en mükemmeline “ imza atıldı. 

Bu imzada katkısı olan;  sponsorları, en zor görevi üstlenen jüri üyelerini, bu projeye inanıp hayat ve katkı verenleri kutluyorum.

Anadolu katılımcıları, yarışmanın farklı ve dikkat çeken kahramanları idi; İnşaat ve Gayrimenkul sektörünün sadece İstanbul’ daki gelişmeler olmadığını Anadolu’ daki yükselen seslere dikkat çekilmesi gerektiğini gösterdiler.  

Sign Of The City doğduğu gün; koşarmaya  adını  ülke sınırlarının ötesine taşımaya hedef koydu. Bu yarışma; TÜRKİYE’ nin inşaat ve gayrimenkul kulvarında uluslararası bir yarışma markası ‘ nın müjdesidir…

Bu Başarıyı geliştirmek ve yaşatmak hepimizin sorumluluğudur…

BİLGE ÖZDEMİR

[email protected]

İSTMARİNA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

Bilge Özdemir
Bilge Özdemir
Bilge Özdemir, pazarlama ve işletme konularında yurtdışı ve yurtiçinde eğitim almış ve önde gelen firma ve gayrimenkul projelerinde uzun süre üst düzey profesyonel yöneticilik yapmış, sektörü bilen, proje geliştirip yönlendiren, proje pazarlama ve satış misyonundan gelen vizyon sahibi girişimcidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI