19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriSeyran Şehir, Şubat'ta satışa çıkıyor!

Seyran Şehir, Şubat’ta satışa çıkıyor!

İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Kayaşehir’de, Emlak Konut GYO’ya ait 23 bin 170 metrekarelik arazide Emlak Konut GYO, Makro İnşaat ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Seyran Şehir projesinin Şubat ayında ön satışa çıkacağı bildirildi.

7 blokta 248 daire
Seyran Şehir’in aralarında 4 katlı bloklarında bulunduğu toplam 7 blok ve 248 daireden oluştuğunu söyleyen Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan,  “Projemizde 2+1’den 5+1’e farklı tip ve büyüklüklerde konutlar bulunuyor. Seyran Şehir’de yapı yoğunluğu çok makul bir seviyede. 4 katlı, iki daireli, özgün mimarili bloklarımızla, Türk aile yapısına uygun inşa edilecek olan projemizde güçlü komşuluk ilişkilerinin kurulabileceği zengin sosyal donatılara yer verdik” dedi. Seyran Şehir’de orta gelirliyi lüks konutla tanıştıracaklarını belirten Uyan, projede tüm dairelerin yüzde 1 KDV avantajıyla satılacağını, bununda sektörde yüzde 1 KDV’li satışa sunulabilecek en son ve en yeni projelerden birisi olacağını açıkladı. Ercan Uyan, Seyran Şehir’de 66 adet dükkanın da bulunduğunu sözlerine ekledi. 

Kayaşehir’in tam kalbinde
Seyran Şehir’in 2 yıldır yaşamın başladığı, Türkiye’nin en büyük uydu kenti olan Kayaşehir’in tam kalbinde yer aldığını söyleyen Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Uyan, “Avrupa’nın en büyük sağlık kentinin ve yapımı tamamlanmak üzere olan Bahçetepe İstanbul projemizin karşısında yer alan Seyran Şehir projemiz, yapılmakta olan 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve 3. Hava Limanı’na da çok yakın mesafede bulunuyor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 projeksiyonunda yer alan tramvay ve metro güzergahının da projenin hemen yanından geçeceğini ve Seyran Şehir’in tam önünde de istasyon alanı ayrıldığını ifade eden Uyan, Seyran Şehir’in ulaşım açısından çok avantajlı bir lokasyonda bulunduğunu belirtti.

Yüzde 80’i yeşil alana ayrıldı
Ercan Uyan’ın verdiği bilgiye göre Emlak Konut GYO mülkiyetinde olan 23 bin 170 metrekare büyüklüğünde ve 1,5 emsal yoğunluğundaki Seyran Şehir arazisinin yüzde 80’i yeşil alana ayrıldı. Türk aile yapısına uygun zengin sosyal donatılarıyla dikkat çeken projede bay- bayan kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna gibi sosyal alanların yanı sıra, futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, gezinti alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkları, spor ve eğlence alanları yer alıyor. Ayrıca, Seyran Şehir’de her daire için özel kapalı otoparkların yanı sıra site sakinlerinin birlikte vakit geçirebilecekleri iki farklı etkinlik alanına da yer verildi.

Sağlık Kent’e 2 km mesafede
Seyran Şehir, kendi kendine yetebilen bir proje olarak tasarlandı. Bu sayede Seyran Şehir’de yaşayanlar projede yer alan cadde dükkânları sayesinde temel ihtiyaçlarını yürüme mesafesindeki alanlardan karşılayabilecek. Ayrıca Seyran Şehir, Avrupa’nın en büyük Sağlık Kenti’ne 2 km, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 km, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 km, Atatürk Havalimanı’na 15 km, FSM Köprüsü’ne 25 km, Kuzey Marmara Otoyolu’na 1 km,  Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 28 km uzaklıkta yer alıyor.  Seyran Şehir’e yürüyüş mesafesinde okul, cami ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Web: www.makroinsaat.com

Telefon: 850 228 70 71

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI