22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerSerinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi projesinin temeli atıldı!

Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi projesinin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar İlçesi’nde yapacağı park ve meydan düzenlemesi projesinin temeli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törende atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meydan ve park düzenlemesinin 100 günde tamamlanacağını belirterek, Serinhisarlılara arıtma tesisi ve düğün salonu müjdesi verdi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Serinhisar’da hayata geçireceği 5600 metrekare büyüklüğündeki “Serinhisar Parkı ve Meydan Düzenlemesi” projesinin temeli atıldı. Serinhisar Meydanı’nda düzenlenen törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, park ve meydan düzenlemesi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Vatandaşların sevgi gösterileri ile sahneye çıkan Başkan Zolan, Serinhisar’da değişim rüzgarlarının daha sert esmeye başlayacağını belirterek, “Büyükşehir ve Serinhisar Belediyemizle birlikte Serinhisarımızın çoktan hak etmiş olduğu hizmetleri bir bir yerine getireceğiz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın” dedi. 30 Mart akşamı Serinhisar’ın kendilerine sahip çıktığını anlatan Başkan Zolan, “Siz bizim başımızı öne eğdirmediniz. Şunu bilin ki bizde sizlerin başını öne eğdirmeyeceğiz. O gün ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getireceğiz. Bu dönem sonuna kadar belki onun da fazlasını yapmış olacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Çünkü biz söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getiririz. Bu can bu bedende olduğu sürece inşallah sözlerimizi yerine getireceğiz” dedi. 
 
100 günde bitecek
 
Başkan Zolan, “İnşallah daha Serinhisar’da yeni başlıyoruz. Şunu net olarak söylüyorum. Bugün sorun olarak gördüğünüz, bizden istediğiniz tüm ihtiyaçlar Allah’ın izniyle 2019’da görevimizin sonuna geldiğimiz zamana aklınıza bile gelmeyecek. Bırakın yapıldığını hatırlamayı, aklınıza bile gelmeyecek. Hepsi bir bir çözülmüş olacak. ‘Böyle sorun mu var diyeceksiniz?’ Kendiniz unutacaksınız sorunu, unutturacağız” dedi. 30 Mart’tan sonra göreve başladıklarını ve seferberlik ruhuyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Serinhisar’da arıtma tesisi tamamlandığında 7.5 kilometre deşarj hattı yaptık ve inşallah 2 gün sonra arıtma tesisi çalışıyor hale gelecek. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Artık o atık sularımız doğaya karışmayacak. Yerleşim yerlerinde koku yaratmayacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne Serinhisar’da 8 kilometre ihtiyaç olan yerlere kanalizasyon, 6,5 kilometre içme suyu hattı yaptık. Şimdi buranın meydan ve park düzenlemesini yapacağız inşallah ve Serinhisarımıza yakışacak. 100 günde bunu bitirip kullanımınıza sunacağız”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI