22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerSektörün devleri Kazlıçeşme arsası için kapışacak

Sektörün devleri Kazlıçeşme arsası için kapışacak

İstanbul’da proje yapılabilecek en büyük arsalardan biri olan arsanın ilk ihalesi yoğun talep görüyor. Bugün 14.30'da gerçekleştirilecek ihale ile ilgili Emlak Konut GYO, inşaat firmalarının büyük ilgi gösterdiğini ve çok sayıda dosya alındığını açıkladı. Sektörün önde gelen firmaları ihale dosyasını alırken, ihaleye çok sayıda teklifin verilmesi bekleniyor.

Ticaret+konut, turizm+ticaret, dini ve eğitim tesis alanlarını kapsayan taşınmazların inşaat alanı 225 bin 906 metrekare. Arsada ticaret ve konut alanı olarak belirlenen alanda iş ve alışveriş merkezleri, toptan ve perakende ticaret, ofis, büro, konut, rezidans, özel sosyal ve kültürel tesisler, restoran, otopark, spor, eğlence, dinlenme, kapalı havuz, balo-konferans-sergi salonları, sinema hizmet alanlarını yer alabilecek. Bu alanın emsali 2 olarak belirlenirken maksimum yükseklik 70 metre olarak belirlendi.
Turizm ve ticaret alanında ise iş ve alışveriş merkezleri, toptan ve perakende ticaret, ofis, büro, özel sosyal ve kültürel tesisler, restoran, otopark, spor, eğlence, dinlenme, kapalı havuz, balo-konferans-sergi salonları, sinema, özel eğitim ve özel sağlık tesis alanı yer alabilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI