28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSektöre iddialı giren Prenta, Yapı Fuarı’nda yerini aldı

Sektöre iddialı giren Prenta, Yapı Fuarı’nda yerini aldı

 

Prenta, yapı sektörünün buluşma noktası olan ve kapılarını 24 Nisan’da ziyaretçilerine açan Uluslararası Yapı Fuarı ile birlikte sektöre iddialı bir giriş yaptı. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri, modüler üniteler üreten Prenta, kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetleri de sunarak rakiplerinden ayrılıyor.
 
Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler ünitelerin üretimine, sektöründe bir ilke imza atarak kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetlerini de ekleyen Prenta, geniş kapsamlı hizmetlerini ve benzersiz yeniliklerini 24 Nisan’da kapılarını açan Uluslararası Yapı Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluşturuyor.
 
Fuarın 11. Salonu’nda yerini alan Prenta, sektöre yenilik getiren ürün ve hizmet kapsamını ‘müşteriye özel sınırsız hizmet’ olarak tarif ederek dikkatleri üzerine çekiyor.  
 
Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, yeni markaları Prenta’nın prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler üniteler ürettiğini belirterek, tüm bu ürünlerin satışının yanında kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetleri sunduğunu da kaydetti. Koçyiğit, “Prenta, 23 yıllık Vefa güvencesi altında tasarımdan üretim ve montaja kadar projelerinin A’dan Z’ye tüm adımlarını son teknoloji ve uzman ekiplerle gerçekleştiriyor. Gücünü sunduğu ürün ve hizmetlerin kapsamından alıyor” dedi.
 
İster alın, ister kiralayın
 
Prenta’nın üretimden satış ve kiralamaya, lojistik ve montajdan, sonrasında demontaj hatta ikinci el olarak geri almaya kadar varan sınırsız, geniş kapsamlı ve benzersiz hizmeti ile sektörde rakiplerinden ayrıldığını söyleyen Turan Koçyiğit, “Müşterilerimize her projesi için özel olarak geliştirdiğimiz esnek çözüm imkanlarımızı sunduğumuzda memnuniyetlerini yüzlerinden okuyabiliyoruz” dedi.
 
Prenta’nın en dikkat çekici hizmetlerinden birinin konteyner kiralama hizmeti olduğunu anlatan Koçyiğit, konteyner bedelinin tümünü ödemek istemeyen müşterileri için yüzde 80’lere varan fiyat avantajı sağladıklarını belirtti. Koçyiğit, “Ayrıca ürünün lojistiğinde sunduğumuz avantajlarla, servis imkanlarıyla ve satış sonrası desteğimizle kiralama hizmetini de bir üst noktaya taşıyoruz” dedi.
 
İkinci elde tek marka
 
Daha ekonomik çözümler arayan müşteriler için ise ikinci el hizmeti sunduklarına dikkat çeken Turan Koçyiğit, kullanılmış, elden çıkarılmak istenen ürünleri üretim tesislerinde yenileyerek tekrar kullanıma sunduklarını söyledi. Koçyiğit, “İkinci el ürünlerin alımını, satışını, demontajını ve yeni yerine montajını kapsayan hizmetiyle Prenta, özellikle ofis ve yaşam konteynerleri, prefabrike ofisler, yatakhaneler ve yemekhanelerin ikinci el organizasyonunu gerçekleştiriyor. Sektörde kurumsal anlamda ikinci el organizasyonu gerçekleştiren tek marka olan Prenta, yeni ürünlerde sunduğu neredeyse tüm avantajları, ikinci el ürünlerde de sağlıyor” diye konuştu.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI