20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriŞehri Şahane Kastamonu'ya dev proje

Şehri Şahane Kastamonu’ya dev proje


Türkiye genelinde bir çok ilde çok sayıda inşaat projesi üzerinde çalışma yapan MHM Yavuz Group, Kastamonu’ya bin 500 konuttan oluşan dev bir proje uygulayacak.

Ankara yolu üzeri yukarı Budamış mevkiinde vücut bulacak olan 60 milyon TL maliyetindeki projenin adı Şehri Şahane Kastamonu" olacak.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra Alışveriş Merkezi, kapalı yüzme havuzu ve spor sahalarıyla Kastamonuluları gerçek site anlayışla buluşturmayı hedefleyen MHM Yavuz Group; cep sineması, kızartma mutfağı, kış bahçesi, ütü odası, çamaşır odası ve kiler gibi farklı seçeneklerle yapacağı dairelerdeki konforu da en süt seviyede tutacak.

SATIŞI “EVVARSA” YAPACAK

Nisan ayında temeli atılacak olan projenin daire satışlarını ise Kastamonu'nun güvenilir Emlak firmalarından Evvarsa Gayrimenkul yapacak. Şehri Şahane Kastamonu'dan ev almak isteyen Kastamonululardan hiçbir komisyon talep etmeksizin Pazartesi günü satışlara başlayacak olan Evvarsa Gayrimenkul değişik özellikteki her bir daire için uygun ve cazip ödeme seçenekleri sunacak.

GERÇEK İNŞAAT AÇIĞI VAR

Projenin tanıtım toplantısını Evvarsa gayrimenkul satış Temsilcisi Tahsin Ertuğ ve Müşteri Temsilcisi Emre Yeşiloğlu'nun yanı sıra Evvarsa Gayrimenkul Avukatı Evren Karaahmet ile birlikte Sinanbey Konağı'nda gerçekleştiren MHM Yavuz Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Yavuz projede kullanacakları tüm ürünlerin Ankara'da üniversite laboratuarlarında testten geçirileceğini söyledi.

4 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını ve 190 farklı sektöre katkı sunacaklarını belirten Hakan Yavuz Projemizin maliyeti 60 milyon TL tutarında olacak. Bin 500 Konut yapacağız. Sitemizin adı Şehri Şahane Kastamonu olacak. Sitemizde cep sinemaları, kapalı yüzme havuzları, alışveriş merkezleri olacak. Lüks daire almak isteyip de alamayan Kastamonululara lüks dairelerle buluşturmayı hedefliyoruz. 5 yıl içinde bin 500 konutun yapımını tamamlamak istiyoruz. İlk etapta 600 Konut yağacağız. Bu 600 konutu 3 yıl içinde tamamlayacağız. Kastamonu'da bu proje ile Kentsel Dönüşüm başlatmış olacağız.  Kastamonuluyuz, Devrekaniliyiz. 1940′larda Ankara'da iş hayatına atılmışız.

Kastamonu ile bağımızı hiç koparmadık. Kastamonu'da ne yapabiliriz diye baktığımızda İnşaat alanında açık gördük. Gerçek İnşaat anlamında Kastamonu'da açık var diyebilirim. 4 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Farklı 190 sektöre katkısı olacak. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yapacağız. Bazı dairelerde iki mutfak olacak. Biri normal, diğeri kızartma mutfağı olacak. Çamaşır odaları, ütü odaları, kış bahçesi ve kiler olacak. Bizim için en önemli konu demir ve çimentodur. Bizim projede kullanacağımız ürünler Ankara'daki üniversite laboratuarlarında testten geçirilecektir. Kastamonu'yu seviyoruz. Bu proje bir başlangıç olacak. Kastamonu'ya olan yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.

İLK 3 AY’A ÖZEL FİYAT

Projenin ilk üç aylık lansman fiyatlarını belirlediklerini belirten Evvarsa gayrimenkul satış Temsilcisi Tahsin Ertuğ Kastamonuluların bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Kastamonu'ya gerek inşaat gerekse diğer sektörlerde güçlü ve örnek firmaların artık girmesi gerektiğini vurgulayan Ertuğ "tecrübeli ve güçlü firmaların Kastamonu'da söz sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Yavuzlar Group'un hem tecrübesi hem de ekonomik gücüyle Kastamonuluları farklı seçeneklerle buluşturacağına inanıyorum. Alım kolaylıkları sağlayacağız. 60 aya varan vade imkanı sunacağız. Kastamonulular konutlara çok yüksek meblağlar ödemeden sahip olabilecekler. Lansman fiyatlarını belirledik. 3 ay için geçerli olacak. Kastamonuluların bu fırsatı kaçırmamaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Şehri Şahane İletişim bilgileri

Web    : www.mhmyavuzgroup.com

Tel       : 0 (312) 309 07 10

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI