28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerŞehri griden kurtaracak proje

Şehri griden kurtaracak proje

Son yılların gözde mekanı İncek’te 1+1'den 6+2'ye kadar farklı seçeneklerle satışa sunulan 765 konutluk İncek Prestij, Ankara’da prestijli yaşamın kapısını açmayı hedefliyor. İncek Prestij’e, yüzde 25 peşinat, kalanı 36 ay sıfır faiz ile daire sahibi olma şansı Haziran ayı sonuna kadar sürecek.

Proje ortaklarından Sarper Ak, “İncek Prestijle Ankaralı gri şehir ortamından kurtulmak istiyor. Bizim kuracağımız şehir, Başkent’te doğa ile iç içe ama yüksek konfor ile yaşama olanağı sağlayacak” dedi.

Ankara’da son yılların gözde mekanı İncek’te 765 konutluk İncek Prestij Konut Projesi’ni inşa eden Mikro İnşaat, yeni bir şehir kurmakla kalmıyor, doğanın içinde, çevreye duyarlı yaklaşımıyla Başkentlileri gri şehir ortamından kurtarmayı da hedefliyor.

Proje ortaklarından Sarper Ak, Ankara’da birbiri ardına başlayan konut projelerini incelediklerini, İncek’te yaklaşık 60 bin metrekarelik çok özel bir lokasyonda yer alan projelerinde çok sayıda kişiyi konforlu yaşamı ulaştırma noktasında birleştiklerini kaydetti.

Bu kapsamda loft dairelerden, 1+1/2+1 residence, geniş aileler için 5+1/6+2 daireleri yatay ve dikey olarak 16 farklı mimarili blokta konumlandırdıklarını anlatan Ak,

“Bizim kuracağımız şehir, Başkent’te doğa ile iç içe ama yüksek konfor ile yaşama olanağı sağlayacak. Türkiye’nin en önemli mimarlık ofislerinden 4M Mimarlık’ın hazırladığı proje, kısa sürede Ankaralılar kadar kent dışından gelip yatırım yapmak isteyenlerin de ilgisini çekti. Gerek üniversitelere yakınlığı, gerek kent merkezine 15 dakikalık ulaşım mesafesi, ama en önemlisi Ankara’nın gelecekte merkezi olacak İncek’in göbeğinde yer alan İncek Prestij, metropol kent hayatında keyif alınabilecek tüm unsurları barındırmasıyla bir adım öne çıkıyor” diye konuştu.

Garajda şarj ünitesi bile düşünüldü
Sarper Ak, çevreci yaklaşım kadar teknolojik yatırımların da sektör tarafından taktirle izlendiğinin altını çizerek, ‘’Akıllı ev sistem ile en üst düzeyde teknolojilerin kullanıldığı projemiz, standartların çok üzerinde yaşam olanakları sunuyor. Örneğin her daireye 3 araçlık kapalı otopark tasarlanırken, elektrikli otomobiller için garajlarda şarj ünitesi bile projeye dahil edildi” dedi.

Projedeki titiz çalışmaya dair tüm detayları satış ofislerindeki örnek daireye taşıdıklarını belirten Ak, kısa bir süre için lansmana özel fiyat ve ödeme avantajları sunan İncek Prestij’e, yüzde 25 peşinat, kalanı 36 ay sıfır faiz ile sahip olma şansının Haziran ayı sonuna kadar süreceğini bildirdi.

Sarper Ak, "Şehrin içinde ama trafik ve karmaşadan uzakta, doğanın içinde yer alan İncek Prestij’in geniş arazisindeki 765 konutta ikamet edenlerin, kapalı yüzme havuzundan, temalı bahçelere, plaj görünümlü havuzundan, teras ve düş bahçelerine, yürüyüş yollarına kadar yaşam alanları ile kent yaşamının tüm zorluklarından kurtulmalarını istedik. Ankaralı gri şehir ortamından kurtulmak istiyor" diye ekledi.

İncek Prestij iletişim:
www.incekprestij.com
444 9 765
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI