19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerŞehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı'nda yeni ürünler tanıtıldı

Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’nda yeni ürünler tanıtıldı


Kentsel dönüşüm ve şehircilik sürecinde, ortak bir bilinç yaratmayı amaçlayan ‘Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı’ nda sergilenen akıllı manav, ikram çeşmesi, konuşan bank ve akıllı saksı projeleri yoğun ilgi görüyor.Osmanlı sebil kültüründen esinlenerek tasarlanan ikram çeşmesinde kuyruklar oluştu. Çeşmeden su değil, çorba ve limonata akıyor.

CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı, ev sahipliği yaptığı etkinliklerle büyük ilgi çekiyor.  CNR EXPO İstanbul’da 29 Mayıs'ta açılan ve 01 Haziran’a kadar devam edecek fuar, sektörel etkinliklerin yanı sıra stantlarda sergilenen ürünleri ile de dikkati çekiyor. 

Belediyelerde inovasyon

Belediyelere mimari ve sanatsal alanlarda önemli projeler sunan kuruluşlar da fuarda ürünlerini sergiliyorlar. Akıllı manav, konuşan bank, akıllı saksı ve ikram çeşmeleri belediyelere sunulan yenilikler arasında bulunuyor. Bu hizmetleri standında sergileyen fuar katılımcılarından Sanat İstanbul, belediyeleri modern ve yenilikçi ürünlerle tanıştırıyor.

İkramlık çeşmeye yoğun ilgi

Osmanlı'daki sebil kültüründen esinlenerek tasarlanan ikramlık çeşme, fuar boyunca akmaya devam edecek. Çeşmeden tahmin edildiği gibi su değil, çorba ve limonata akıyor. Ziyaretçiler çeşmeden akan el yapımı domates çorbasının keyfini sürüyorlar.

İstanbul Sanat’ın, park düzenlemesi alanında tasarladığı, konuşan bank ve akıllı saksı ürünleri de Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı'nda ilgi görüyor. Akıllı saksı gerektiğinde kendini suluyor ve çevresini aydınlatıyor. Konuşan bank da parka gelen misafirlerini şiirlerle ağırlıyor. Banka oturanlar, şiir ve şarkıları isteğe göre dinleyebiliyorlar. Seyyar satıcıların imajını düzeltmesi amaçlanan akıllı manav da  kötü görünen seyyar satıcı arabalarını rehabilite edecek nitelikte…

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI