19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerSeba Gacamer Sinpaş Aydos Country'nin Basın toplantısında projeyi anlattı.

Seba Gacamer Sinpaş Aydos Country’nin Basın toplantısında projeyi anlattı.

Sinpaş Aydos Country lansmanında basın mensuplarıyla konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacamer projenin detayları ve satışıyla ilgili bilgi verdi:

RÖPORTAJI  İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

"Sinpaş GYO, konut sektöründe faaliyet gösteren 7 yıllık bir gayrimenkül yatırım ortajkığı. Bunun dışında Sinpaş Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerden birisi. Sinpaş Holding'in bugün itibariyle bir taraftan 40. yılını kutluyoruz, bir taraftan da bugün burada Sinpaş GYO'nun yeni projesi Aydos Country'nin lansmanını yapıyoruz."

 

Proje iki etaptan oluşuyor

 

"Aydos Country, Sancaktepe bölgesinde, Aydos Ormanı'nın hemen yanıbaşında yaptığımız, yaklaşık 50 dönüm arazi üzerinde 914 konuttan oluşan bir proje yapıyoruz. Projemizi country tarzı yaşam vurgusuyla hazırladık. Ekim ayında ön tanıtımına başladık, bugün lansmanını yapıyoruz. Proje iki etaptan oluşacak. 1. etap Mayıs 2017'de. 2. etabımızda 3 ay sonra teslim edilecek."

 

Aydos Country'nin lokasyonu

 

"Sancaktepe bölgesi çok gelişmekte olan bir bölge. En önemli özelliği de bölgenin niş bir bölgesi, Aydos Ormanı'nın hemen yanında olmamız. İstanbul'da kişi başına dğşen yeşil alana göre, Aydos Country'de yaşayacak müşterilerimiz 3 misli yeşil alan sahibi olacak. Çünkü 10 kilometrekarelik bir ormanın yanındalar. Kişi başına düşen yeşil alan İstanbul ortalamasının üç katının üstünde.

Ayrıca Sancaktepe çok özel bir bölge. Etrafında Kartal gibi, Ataşehir gibi, Çekmeköy gibi, Ümraniye gibi komşuları var. Projemizin bulunduğu bölge TEM otoyoluna 1 km. mesafede. Dolayısıyla bütün interlanda hitap ediyor. Ümraniye bölgesinde, Ataşehir bölgesindeki yüksek yapılaşmayı düşündüğümüz zaman, Aydos Country projemizde 4 katlı, 5 katlı, en fazla 12 katlı bina özellikleri ve ormanın yanıbaşında olması özelliğiyle bu büyük interlandlarda renkli, yeni bir yaşam tarzı olarak öne çıkacak ve de o bölgedeki müşterilerimizin, çalışanların çok rağbet edecekleri bir proje olacağını düşünüyorum."

 

Farklı ödeme seçenekleri

 

"Biz, 40. yılımızı projelerle taçlandıracağız demiştik. Sadece Sinpaş GYO olarak biz bu yıl beşinci projemizi lanse ediyoruz ve devamı da gelecek. 2015'in ilk çeyreğinde de yeni projelerimizi lanse etmeyi düşünüyoruz. Hazırlıklarımız o yönde.

Şu anda Aydos Country'nin metrekaresi 3800 TL'den başlayan fiyatlarla lansman yapıyoruz. 40. yıla özel olarak da, özel müşterilerimize 80 ay vadeli ödeme planları sunuyoruz.

Çok değişik ödeme planlarımız var. Kısmen bir birikimi olan müşterimizin konut alabileceği gerçekten son derece farklı seçenekler var. Biz, kişi eğer Sinpaş'ı tercih ediyorsa, ev sahibi yapmaya kararlıyız. Bu anlamda alternatifleri satış ofislerimizde bulabilirler."

 

500 konuttan 250'si satıldı

 

Biz her projemizi, lansmana çıkmadan önce kendi camiamızda paylaşırız. Bizden satın alan eski müşterilerimiz ve onların yakınlarıyla bir focus grup çalışması yaparız ve bunu yüzlerce müşterimizle yaparız. Bu süre zarfında da onlar ve çevrelerindekilere konut satmış oluruz. Hem focus çalışması, projemizin bir eksiği, ekleyebileceğimiz unsurlar var mı, onu görür, hemde bir taraftan satış yaparız. Şu anda birinci etapta 500 konutumuz var. Bunun250'sini satmış bulunuyoruz. Lansmana 250 satışla girmiş olduk."

 

 

Sinpaş Aydos Country iletişim

www.aydoscountry.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI