28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSeaPearl Ataköy'de %10 peşinatla konut sahibi olma fırsatı!

SeaPearl Ataköy’de %10 peşinatla konut sahibi olma fırsatı!

Yurt içi ve yurt dışında sayısız projeyi hayata geçiren, sadece örnek alınan projeleriyle değil, nitelikli insan gücü ve teknik altyapısıyla da sektörün öncü markalarından biri olan Kuzu Grup’un Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği SeaPearl Ataköy projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.
 
İstanbul'un en değerli kıyı şeridinde inci tanesi gibi yükselen SeaPearl Ataköy’de, banka kredili ve peşin ödemelerin yanı sıra Kuzu Grup bünyesinde de vadelendirme yapılıyor.
Yeni ödeme planına göre yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 3., 12. ve 24. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapıldıktan sonra kalan yüzde 60'lık kısım için 36 ay vade yapılıyor.
 
İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi olan ve Türkiye’nin en değerli arazisi üzerinde yükselen SeaPearl Ataköy, 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçiriliyor. 53 bin 900 metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan projede metrekare birim fiyatları ortalama 7 bin 200 dolardan başlıyor. İnşaat ve satış süreci tüm hızıyla devam eden projede; banka kredili ve peşin ödeme seçeneklerinin yanı sıra Kuzu Grup bünyesinde de vadelendirme yapılıyor. Buna göre göre yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 3., 12. ve 24. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapıldıktan sonra kalan yüzde 60'lık kısım için ise 36 ay vade imkanı sağlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI