19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriSea Pearl Ataköy'de yüzde 10 peşinatla!

Sea Pearl Ataköy’de yüzde 10 peşinatla!

Ulaşım açısından avantajlı bir konuma sahip olan Sea Pearl Ataköy projesi İstanbul Avrupa yakasında sahil yolu olarakta bilinen Rauf Orbay Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede denizle iç içe bir yaşam sunuluyor.
 
2 etap halinde hayata geçirilecek olan Sea Pearl Ataköy projesinin şuanda ilk etabı satışta. Sea Pearl Ataköy projesi Kuzu grup ve Kat Gayrimenkul A.Ş. ortaklığında inşa ediliyor. Proejede satışlar yüzde 35 oranında tamamlanmış durumda.
 
Sea Pearl Ataköy projesinin ilk erabı 53 bin 900 metrekare inşaat alanı üzerinde 20 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Toplam 631 adet konuttan meydana gelen projede 132 bin 955 metrekare satılabilir alan, 6 bin 185 metrekare gölet alanı, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yolları bulunuyor.
 
 
Sea Pearl Ataköy projesinde  1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeli dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.
 
Sea Pearl Ataköy projesinin ihtişamlı yaşamında yerini almak isteyenler yüzde 10 peşinatla muhteşem deniz manzaralı dairelerine sahip olabiliyorlar. Projede 48 ay vade farksız ya da banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. Daire sahipleri 2017 yılının Temmuz ayında projede yaşama başlayabilecekler.
 
Sea Pearl Ataköy projesinde her bloğun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası ve barok stilinde bahçeler yer alıyor.
 
Sea Pearl Ataköy projesi FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre ve Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre mesafede, Galeria, Capacity, Carousel, Marmara Forum, A Plus, Flyinn alışveriş merkezlerine ve Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, International Yeşilköy Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastanelerine yakın mesafede konumlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI