20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSarp Group'tan Gebze'ye 818 konutlu proje!

Sarp Group’tan Gebze’ye 818 konutlu proje!

Ataşehir'de kurulan uluslararası Mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden Sarp Group, Gebze'de de Konut üretiyor.

Toplam 818 konutluk Kocaeli Gebze 2. Etap Konutları, sosyal donatılarıyla birlikte Sarp Group tarafından bu ay içinde geçici kabulü gerçekleştiriliyor. Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara emsalsiz bir eser armağan ettiklerini ifade etti.

6 proje daha yapıyor

Sarp Group, bu ay içinde geçici kabulü gerçekleştirdiği 818 konutluk Kocaeli Gebze 2. Etap projesinin yanı sıra Ankara Yenimahalle AOÇ mahallesinde 960 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi ile İstanbul Kayabaşı 10. bölgede 1194 konutluk projenin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesini tamamlamış bulunuyor.

Diyarbakır Üçkuyular'da 1124 konutluk iş ve yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi, Samsun Canik ilçesi Yeşilova ve Gazi mahallelerinde 1344 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi ile Eskişehir Odunpazarı'nda 1092 konutluk yaşam merkezinin inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi projeleri ise devam ediyor.

2013'de 25 bin kişi ev sahibi olacak

Sarp Group'un üstlendiği altı büyük proje toplam 166 blok ve 6462 konuttan oluşuyor. Projeler kapsamında iki ilköğretim okulu binası, bir lise binası, bir sağlık ocağı, bir kreş, bir ticaret merkezi ve üç cami de yer alıyor. Toplam İnşaat alanı ise 1 milyon metrekareyi aşıyor.

Projelerin teslim tarihinin 2013 yılı olacağını belirten Akar, projeler tamamlandığında 25 bini aşkın kişinin ev sahibi olacağını açıkladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI