29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerSancaktepe Rings AVM 29 Ağustos”ta açılıyor!

Sancaktepe Rings AVM 29 Ağustos”ta açılıyor!

Yatırımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen Rings Alışveriş Merkezi, 29 Ağustos’ta kapılarını açıyor. Bölgenin ilk AVM’si olan Rings AVM, 25 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 112 mağazası ile Sancaktepe’nin yeni buluşma noktası olacak.  Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings AVM yarı açık mimarisiyle de dikkat çekiyor.

AVM’de Migros, Teknosa, LCW, Kiğili, Tefal, US Polo, Desa Ayakkabı, Flo Ayakkabı, English Home, Sarar, ESSE  gibi sektörlerinin öncüsü birçok marka yer alıyor.

Dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları, hipermarket ve elektronik marketleri ile Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı karşılayacak.

Teraslı ve açık alanları ile öne çıkacak restoran ve cafeler ise projedeki en önemli farklılıklardan biri olacak.  Moda sektörüne yön veren en seçkin giyim markaları da özel konsept mağazalarıyla Rings AVM çatısı altında yerini alacak.

Ayrıca ziyaretçiler güzellik merkezi, alışveriş danışmanlığı, çocuk bakım odası, araç yıkama, modern otopark alanları ve vale gibi daha pek çok hizmetten faydalanma imkânı bulacak.

Breeam ve Leed sertifikalarına aday

Rings AVM ve Rezidans, çevre dostu ve enerji tasarrufu uygulamalarıyla, uluslararası çapta en çok bilinen Amerika menşeli "Leed" ve İngiltere menşeli "Breeam" sertifikalarına da

aday. Böylece Rings AVM ve Rezidans bu tür kompleks yapılar içinde ‘Breeam’ ve ‘Leed’ sertifikalarının ikisine birden aynı anda aday olan Türkiye’deki ilk proje olma özelliği de taşıyor.

Rings AVM İletişim

Web:  www.ringsistanbul.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI