29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriRüya Prestij Evleri'nde çalışmalar ara vermeden devam ediyor!

Rüya Prestij Evleri’nde çalışmalar ara vermeden devam ediyor!

Beylikdüzünde  8043 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Rüya Prestij projesi  258 konut, 17 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 8 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.
 
Rüya Prestij Residence ‘da satışlar ve inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.Pusula inşaat deneyimli, hızlı ve güvenilir teknik kadrosu ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Proje internet sitesinden çalışmalar sık sık güncellenerek paylaşılmaktadır. www.ruyaprestij.com/default.asp?Page=RuyaPrestijSantiyeGoruntuleri  linkinden daire sahipleri ve daire sahibi olmayı düşünenler kolaylıkla şantiye görüntülerine ulaşabiliyorlar.
 
Projelerin E-5 ‘e ve  Beylikdüzü ‘ne bağlantısını sağlayacak  Atatürk Bulvarı yol çalışmalarının ise Eylül sonunda tamamlanacağı ve yolun trafiğe açılacağı belirtildi.Böylece Pusula inşaat projeleri konumu itibariylede bir kez daha değer kazanacak .
Yoğun talep üzerine kampanya fiyatı 49,950 TL olan 1+0 dairelerin satışları devam ederken 1+1 geniş balkonlu dairelerinde satışları başladı.
 
%75 yeşil alana sahip proje aynı zamanda,özel resepsiyon hizmeti,açık-kapalı otoparkı,çocuk oyun alanları,yürüyüş ve dinlenme alanları,açık havuz,spor salonu,türk hamamı gibi sosyal alanlarıyla rahat,ayrıcalıklı bir yaşam sağlıyor.
Rüya Prestij Residence’da 1+0,1+1, 2+1 gibi farklı seçenek ve tiplerde daireler bulunuyor.
 
Bazı daire tipleri ve fiyatları şu şekilde ;
 
1+0  49.950.00 TL        
1+1  97.500.00 TL
2+1  150.500.00 TL   
 
Rüya Prestij Evleri Nerede?
 
Abdullah Gül Parkı’na ve metro durağına 300 metre, metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde olan projenin, E-6 ve Bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor. İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Park’a ve Tüyap fuar merkezine 1 km mesafede olan Atatürk Bulvarı üzerindeki proje yatırımcı için kaçırılmayacak fırsat.
 
Rüya Prestij Evleri İletişim
0212 854 11 04
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI