23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerRönesans’ın kurumsal iletişimi Uğur Ünal’a emanet

Rönesans’ın kurumsal iletişimi Uğur Ünal’a emanet

HABER MERKEZİ

Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde bulunan inşaat, turizm ve enerji şirketlerinin pazarlama iletişimi faaliyetlerinden sorumlu Uğur Ünal, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'da Kurumsal İletişim Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Uğur Ünal kimdir?
Ağaoğlu Grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev alan Uğur Ünal; Pazarlama, Reklam, Medya Planlama, Basınla İlişkiler, Etkinlik Yönetimi, Sponsorluk, Digital Pazarlama, CRM ve Call Center departmanlarının yönetimini sürdürdüğü dönemde bir ayda 2700 konut satışıyla 1,5 milyar TL'lik rekor hasılatın gerçekleştirildiği Ağaoğlu Maslak 1453 Projesi kampanyası ile büyük başarı sağladı.
Körfez ülkeleri ağırlıkta olmak üzere İngiltere, Rusya ve Almanya'da "Invest in Istanbul" sloganıyla yurtdışı tanıtım kampanyaları düzenledi.
1997 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun olan Uğur Ünal, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi'nde MBA yüksek lisans programını ise Beykent Üniversitesi'nde tamamladı.
Ünal, Türkiye ve Rusya'nın en büyük inşaat firması olan Rönesans'ın ofis, AVM ve konut projeleri geliştiren Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın kurumsal iletişim ve pazarlama süreçlerini yönetecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI