28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriRönesans Sayfiye'de fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor

Rönesans Sayfiye’de fiyatlar 265 bin TL’den başlıyor

3 blok halinde yükselen projede alanları 68 ile 186 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Projede aynı zamanda bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi geniş daire seçenekleri bulunuyor.

Büyükada, Kınalı, Sedef Adası, Burgaz ve Heybeliada manzarasına hakim daireleri, geniş balkonlar, teraslar ve kat bahçeleriyle değerine değer katan projede konut teslimlerinin ise Aralık 2015’te yapılması planlanıyor. 

Sayfiye nerede

TEM-E5 bağlantı yolu üzerinden Sayfiye’ye direkt erişilebilme kolaylığı ile rahat bir ulaşım imkanı sunuluyor. Sayfiye bulunduğu konum itibariyle, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna 3 km, TEM’e ise 4 km uzaklıkta. Özel araçla ulaşımın yanısıra toplu taşıma ile de ulaşım rahatlığına sahip.

Sayfiye hayatında olduğu gibi geniş balkonların, terasların, kat bahçelerinin yer aldığı Projede, farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor. Bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi geniş daire seçeneklerinin bulunduğu Sayfiye’de, 1+1’den 3+1’e kadar 68 ile 186 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor.

Geniş balkon ve teraslar

Hem Adalar hem de orman manzarasının keyfini doyasıya sunmak üzere,Sayfiye’de bazı dairelerde 10 m2 büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 m2’den başlayıp 70 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor.

Rönesans Sayfiye ödeme planı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer,  yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Sayfiye’deki başarılı satış grafiğini ile ilgili olarak “Konut sahibi olmak isteyenler için 4 farklı ödeme seçeneği sunduk; gerek yatırım gerekse oturum amaçlı almak isteyenler sunduğumuz ödeme avantajlarını değerlendirerek kampanyamızdan yararlandılar” dedi.

Esnek ödeme planlarının oldukça büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekleyen Dinçer, “Sayfiye’de özel fırsatlardan yararlanmak isteyenlerden gelen talepler üzerine kampanyamıza devam edeceğiz” dedi.

Sayfiye Projesi’nde ödeme avantajlarının müşterileri tarafından büyük ilgi gördüğüne dikkat çeken Dinçer, seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarının müşteri tarafından belirlenebildiğini söyledi. Kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütçelendirdikleri ödeme planları ile Sayfiye’li olmak artık çok kolay dedi. Kampanyadaki ödeme planlarını şekillendirirken her bütçeye göre Sayfiyeli olabilmek üzere alternatiflerimizi oluşturabilmeye dikkat ettik. Teslimde evini satıp taşınmak isteyen yada primleriyle yatırım yapmak isteyen ayrıca elindeki mevcut birikimini değerlendirmek isteyenlere özel ödeme planları hazırladık.” dedi. Sözlerini “Kampanyanın ilk günlerinden itibaren almış olduğumuz ilgi İstanbul’daki ilk konut projesini yapan Rönesansmarkasına olan güveni de göstermiş oldu.” şeklinde sonlandırdı.

Rönesans Sayfiye'de fiyatlar

Rönesan Sayfiyede metrekare fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 1+1 daire fiyatları 265 bin TL'den, 3+1 daire fiyatları ise; 500 bin TL'den başlıyor. 

Rönesans Sayfiye İletişim:

Telefon: 444 76 75

Web: ronesanssayfiye.com/#Proje

Özlem Atila 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI