22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriRönesans Konut Sayfiye'de 185 bin TL'ye ada keyfi !

Rönesans Konut Sayfiye’de 185 bin TL’ye ada keyfi !

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek ılıcak, “Kartal’a Rönesans Sayfiye projemizle ayrı bir değer katacağız. Rönesans Holding’in aktif büyüklüğü yüzde 76’lık değer artışıyla 12 milyar TL ye ulaştı. 20 yıldır güçlü sermayemiz finansal yapımız ve hizmet anlayışımızla bulunduğumuz bölgelerde güven inşa etmeye devam ediyoruz. “Bu hedefe yönelik olarak attığımız adımlardan biri, geçtiğimiz sene Avusturya merkezli “Hergiswill”  firmasının satın alınmasıdır. Bu satın alım ile dünyanın en uzun tüneli olan ve Alp Dağları’nın altından geçerek İsviçre’yi İtalya’ya bağlayan 57 kilometre uzunluğundaki Gotthard Tüneli inşaat projesinde yer aldık” dedi.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

İpek Ilıcak, “Türkiye’de 10 AVM’miz var, devam eden ise 1 ofis 1 otel projemiz var. Rönesans Gayrimenkul, proje büyüklüğü olarak 7 milyar TL’ye ulaştı. Metrekare olarak ise AVM’de 800 bin ofiste 200 bin kiralanabilir alan büyüklüğümüz var. Konutta ise tamamlanmış ve devam eden projelerimizin toplamında 1,5 milyar dolarlık yatırım projemiz bulunuyor. Yeni satın almalarla birlikte gerek Türkiye’de gerekse Rusya başta olmak üzere diğer ülkelerde projelerle büyümemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

İPEK ILICAK RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

Hayat rahat ettiğin zaman hayattır

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer ise, projeyi detaylandırarak, “Kartal’da Aydos Ormanı’nın yanı başında, bir tarafı deniz bir tarafı orman. Rönesans Sayfiye, yaşayanlara rahat bir hayat vaat ediyor.  Aydos Ormanı’na komşu olacak olan Rönesans Konut Sayfiye, 3 blokta toplam 217 adet daireden meydana gelecek. Zemin kattan itibaren deniz manzarası. Lokasyonuyla da avantajlı E-5 bağlantı yolu. E-5 ve Kartal metro istasyonuna 3 kilometre. Özel aracın yanı sıra toplu taşımaya da oldukça yakın. Rönesans Sayfiye’de 276 konut bulunuyor. Konutların metrekareleri ise 68-186 metrekare arasında değişiyor. Bahçeli 1+1, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi geniş daire seçeneklerimiz mevcut” dedi.

“Sosyal donatı alanlarına maksimum önem verdik. Yaşanabilir alanlar yarattık” diyen Dinçer,  “Rönesans Sayfiye projesinde 8 bin 500 metrekare yeşil alan ile 50 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Projenin sosyal donatıları diğer projelere göre çok geniş. Projemizde sauna, fitness, yoga, pilates, basketbol sahası, cep sineması ve çocuklar için farklı oyun alanları bulunuyor. Projede çocuk havuzu, playstation ve video odaları bulunacak.” diye ekledi.

Metrekare fiyatı ortalama 3 bin TL

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, “Adalar manzarasına bakarak güneşlenme imkanı sunan Rönesans Sayfiye'de metrekare fiyatı ortalama 3 bin TL olarak sunuluyor. Brüt 70 metrekareden başlayan 1+1 daireler 185 bin TL'den başlıyor. 3+1 daireler ise maksimum 595 bin TL olarak sunuluyor.

Yüzde 5 peşin avantajı

Işıl Dinçer, “Projede yüzde 1 KDV avantajı var. Lansman avantajı olarak ise yüzde 5 peşin, yüzde 5'i 2014 eylül ayında, yüzde 5'i 2015 mart ayında geri kalanı ise banka kredisiyle temin edilmek üzere olan ödeme seçeneği geliştirdik. Rönesans Sayfiye'nin bir diğer önemli özelliği ise 18 ay sonunda sahiplerinin oturumuna imkan verecek olması. Proje teslimi Aralık 2015 te gerçekleşecek” diye konuştu. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, son olarak projenin toplam değerinin 75 milyon USD olduğunu belirtti.

Proje krokisi:

 

PROJE BİLGİLERİ:

Rönesans Konut tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nın Kartal Yakacık bölgesinde hayata geçirilecek olan Rönesans Konut Sayfiye’nin resmi satışlarına başlandı.

Rönesans Konut Sayfiye de daireler 187 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projeden peşin veya banka kredisi ile daire alınabiliyor. Ayrıca firma bünyesinde vadelendirme de yapılabiliyor.

2015 yılının Aralık ayında teslimleri yapılacak olan Rönesans Konut Sayfiye’nin minimum metrekarelerine göre; 1+1 daireler 63 metrekare, 2+1 daireler 103 metrekare ve 3+1 daireler ise 151 metrekare.

Rönesans Konut Sayfiye; TEM ve E5’e 5 dakika, metroya 7 dakika, Kartal ve Pendik İDO iskelelerine 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, metro ile Kadıköy’e 32 dakika ve metro ile Taksim’e 55 dakika.


Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri:
www.ronesanssayfiye.com.tr
Telefon: 444 76 75 

Esra Şahin Dursun/Emlakdream.com
 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI