15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriRings İstanbul'dan annelere hediye!

Rings İstanbul’dan annelere hediye!

Rings İstanbul,  düzenlediği kampanyayla hayatınızın en değerli varlığı annenize ya da eşinize Anneler Günü’nde unutulmaz bir hediye verme fırsatı sunuyor.  Kampanya kapsamında,  8 – 10 Mayıs tarihleri arasında Rings İstanbul’dan ev sahibi olanlar Zen Pırlanta’dan 10 bin TL değerinde hediye çeki kazanıyor.
 
Ayrıca az sayıda satışta bulunan bahçeli veya teraslı, büyük metrekareli hemen teslim evlere 30 ay vade ve sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün. 
 

Aydos ormanının hemen yanında ‘Exclusive’  bir yaşam

 
Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen ve yaşamın başladığı  Rings İstanbul,  499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor. Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.
 
Ayrıca projenin hemen yanı başında yer alan Rings AVM sayesinde yürüyerek ya da bisikletle alışverişe, sinemaya gitmek mümkün. 9 sinema salonu,  seçkin markaları, dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, hipermarket ve elektronik marketleri ile Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı da karşılıyor.
 
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

 

 

 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI