28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriRings İstanbul’da 50 ay 0 faiz imkanı!

Rings İstanbul’da 50 ay 0 faiz imkanı!

Aydos Ormanları’na komşu konumda yer alan Sancaktepe Rings İstanbul projesinde Rings İstanbul’da yer alan geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ve rezidans daireler yer alıyor.

Rings İstanbul projesinde bulunan 499 ev ve 99 rezidans daire içerisinde büyüklükleri 57 ile 380 metrekare arasında değişen 1+1’den 6+2’ye kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

9 sinema salonu, 116 mağazasıyla bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM’nin üzerinde yer alan Rings Rezidans konforunun yanı sıra tüm projede en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sosyal olanaklar da yer alıyor.

Rings İstanbul ödeme planı

Projede 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Rings İstanbul sosyal donatıları

Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.

Rings İstanbul nerede?

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca Üsküdar – Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu da sitenin hemen yanı başında yer alacak.

Rings İstanbul iletişim

444 86 00

www.ringsistanbul.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI