17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriRing İstanbulda vade farksız taksit firsatı!

Ring İstanbulda vade farksız taksit firsatı!

Anadolu yakası'nın son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde, Selin Yapı tarafından yükselen ve yaşamın başladığı Rings İstanbul projesi 1.500 daireden oluşuyor. 

Rings İstanbul projesindeki daire seçenekleri arasında; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salonlar yer alıyor.

Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.

Rings İstanbul projesinde; squash alanı, restoranlar, fitness center, voleybol sahaları, yüzme havuzu, teraslar, mini golf sahası, kat bahçeleri, güvenlik hizmetleri, spa, tenis kortları, basketbol sahaları gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenler için sınırlı sayıda kalan daire için 30 ay vade farksız taksit imkanı sunuyor.  Rings İstanbul projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI