28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriResim İstanbul Orman'da cazip fiyatlar sürüyor

Resim İstanbul Orman’da cazip fiyatlar sürüyor

8 blokta 328 konuttan oluşan Resim İstanbul Orman’da dairelerin büyüklüğü 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.

Ortadoğu Grup, İstanbul’un içinde tertemiz bir havayı solumak, sabah kahvaltı ederken Aydos Ormanı’nı seyretmek, hafta sonu ağaçların içinde çocuklarıyla paintball oynamak ve sevdikleriyle ATV keyfi yaşamak isteyenler için Resim İstanbul Orman’ı inşa ediyor. Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Resim İstanbul’un ikinci etabı olan Resim İstanbul Orman geçen ay satışa çıktı. Satışa sunulduğu ilk günden itibaren büyük ilgi gören proje, yeşili ve doğayı sevenler tarafından tercih ediliyor. Eşsiz orman manzarasıyla dikkat çeken Resim İstanbul Orman, 8 blokta 328 konuttan oluşuyor. 
 

Bir ormana komşu olmak ister misiniz?

 
 Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, yaptığı açıklamada “Resim İstanbul Orman uçsuz bucaksız orman manzarasıyla sakinlerine huzur ve keyif verecek. Resim İstanbul Orman’da oturanlar, Aydos Ormanı içerisinde yer alan çok sayıda aktiviteden de yararlanabilecek. İsteyen haftasonu ATV keyfi yapıp, çocuklarıyla paintball oynayabilecek ya da sevdikleriyle Aydos Ormanı’nın içerisinde yer alan gölde deniz bisikletiyle keyif yapabilecek” dedi.

 

Lokasyon

Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra – Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 

Sosyal donatı alanları

81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul projesi üç etapta 28 bloktan oluşuyor. Yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan proje, muhteşem peyzajıyla daire sakinlerine keyifli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sosyal alanlarıyla fark yaratan Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve tematik bahçeler bulunuyor. Resim İstanbul’da yer alan kapalı sosyal tesiste dekapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitnesscenter, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

 

Resim İstanbul Orman'da fiyatlar

2+1: 421 bin 943 TL

3+1: 566 bin 523 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Resim İstanbul İletişim

www.resimistanbul.com       

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI