28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriRELUX RSO 50 Tepeüstü projesi suit&ofis konsepti!

RELUX RSO 50 Tepeüstü projesi suit&ofis konsepti!

RELUX RSO 50 Tepeüstü projesi, bilgi çağının bir gerekliliği ve online çalışma şartlarının gelişmesiyle, iş mekanları ve yaşam alanları arasındaki sınırların gittikçe belirsizleşmesi iç görüsünden yola çıkarak geliştirdiği projesinde, ofisler, rezidanslar, alışveriş merkezleri ve kamusal parklarla çevrili bir konumda bulunuyor.
 
Hem rezidans, hem de suit ofis olabilecek şekilde tasarlanan projede, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakınlığı, TEM otoyolunun hemen yanındaki önemli bir kavşakta yer almadı ve metro hattına yakınlığı ile trafik ve ulaşım sorunundan uzak bir yaşam imkanı sunuyor.
 

RELUX RSO 50 Tepeüstü projesine ödül!

Relux RSO 50 Tepeüstü, Dünyada inşaat sektöründe faaliyet gösteren tüm profesyonel firmalara açık olan Internationel Property Awards yarışmasında 5 yıldızlı derece ile Avrupa'nın en iyi mimari ödülüne sahip.
 

RELUX RSO 50 Tepeüstü metkrekare fiyatı ve teslim tarihi!

 
RELUX RSO 50 Suit&Office projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanması beklenirken projenin metrekare fiyatı 10 bin TL olarak açıklandı.
 
Tasarımın son teknolojiyle bütünleştiği iç mekanlarda, hem kişisel zevklerinizi yansıtan hem de her yerde göremeyeceğiniz türden butik mimari öğelerin hakim olduğu projede sabit alanlar yok. Duvarları ihtiyacınız ölçüsünde genişletebiliyor veya küçültebiliyorsunuz.
 

RELUX RSO 50 Tepeüstü proje kataloğu için tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI