28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriRegnum Sky Tower ile 'mutlu ofis' konsepti Ankara'da

Regnum Sky Tower ile ‘mutlu ofis’ konsepti Ankara’da

İnşaat sektörünün saygın kuruluşları Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş’ı bir araya getiren Regnum Sky Tower’da, her türlü detay düşünülmüş durumda.

'Mutlu Ofis konseptine uygun'

Başkent iş dünyasının kalbinin attığı Mevlana Bulvarı’nda 32 katlı olarak inşa edilen, tamamlandığında 156 metre yüksekliğiyle Başkent’in en yüksek ofis kulesi olacak Regnum Sky Tower’ın proje ortaklarından Murat Özcan, “Mutlu Ofis” konseptine uygun ilk projeyi Ankara’ya kazandırıyor olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Ofisin sıkıcı bir yer olduğu anlayışını reddediyoruz. Ofisi, eğlenceli, yaratıcı, ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz” dedi.

Özcan, Regnum Sky Tower’ın “antistres kulesi” özelliğine sahip olması için her türlü ayrıntıya önem verdiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi:

“Projeyi oluştururken iş dünyasına sorduk; ofisinize hiçbir sınırlama olmadan her şeyi koyabilecek olsanız ne koyardınız?  SPA, mini golf, play station diyen oldu. Sinema, fitness, VIP bölümü, teras, barbekü, bahçe istediler. Bir kuaförü olur, marketi olur, dışarı çıkmaya ihtiyacım kalmaz dediler. Bütün hepsini, hatta fazlasını Regnum Sky Tower’a koyduk,  stresin en iyi ilacı squash bile  var. Çalışanların, öğle saatlerinde akşam iş çıkışlarında koşuşturmalarına, strese girmelerine gerek kalmayacak. İhtiyaç duyacakları her şeyi Regnum Sky Tower’da bulabilecekler.”

'Çalışırken bilardo oynayabilecekler'

Şirketlerin başarısının yüzde70 oranında çalışan mutluluğuna bağlı olduğunu, Regnum Sky Tower’ın da bu başarı hedefine katkı sağlayacağına dikkati çeken Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim projemiz işvereni de çalışanı da mutlu edecek. Yoğun çalışma temposu içinde bunaldığınızda, 5-10 dakika bilardo veya masa tenisiyle kafanızı dağıtabilecek ya da happy hour lounge’da arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Bir kutlama yapmak istediğinizde, 150 metre yükseklikte Ankara'yı seyrederken barbekü yapabileceksiniz. Bulunduğunuz bina çalışanlarınıza ve iş arkadaşlarınıza teşekkür etme fırsatları sunacak." dedi.

'Dev bir bahçe, golf sahası, doğayla iç içe'

Regnum Sky Tower’da artık toplantıların standart dışı olabileceğini,  isteyenin masabaşında kravatla toplantı yapmak zorunda kalmayacağını vurgulayan Murat Özcan, “Harika bir mini golf alanımız var. Müşterinizi buraya davet edip neden toplantınızı golf oynarken yapmayasınız ki ? Sky Tower’da doğayla bütünleşip sizi başka diyarlara götürecek alanlar tasarladık. Antistres bahçesi diye muhteşem bir botanik bahçesi oluşturuyoruz. 2500 metrekarelik dev bir bahçe. İster iş arkadaşınızla yemeğinizi burada alın, ister çimlere şöyle bir uzanıp hayallere dalın. Bu alanlar hem yaz hem de kışın kullanılmak üzere dizayn edildi. Burada, yeşilin, doğanın iyileştirici gücünü hissedebileceksiniz” diye konuştu.


Regnum Sky Tower’da bulunan 49 metrekareden 972 metrekareye varan büyüklükteki 161 ofisin satışına bu ay sonunda başlanılacak. Proje, 2016 yılı Mayıs sonunda tamamlanacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI