23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYazlık ProjelerQuattordici Çeşme'de bu yaz anahtarınız cepte!

Quattordici Çeşme’de bu yaz anahtarınız cepte!

Quattordici iç ve dış mekanı bir bütün haline getiren, peyzajı mimarinin bir parçası olarak değerlendiren villalardan oluşuyor. Villaların fiyatları ise; 1 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Modern bir anlayışla tasarlanan Quattordici kendi içinde geçirgen bağımsız parçalardan oluşuyor. Dışarıdan bakıldığında Ayasaranda Koyu’nun doğal bir parçası gibi görünen Quattordici, tasarımı ile ayrıcalığını ortaya koyuyor.

220 metrekare konut

Quattordici Çeşme projesi iç ve dış mekanı bir bütün haline getiren, peyzajı mimarinin bir parçası olarak değerlendiren 8 dubleks villa ve 6 rezidanstan meydana geliyor. 171 metrekareden 220 metrekareye kadar farklı büyüklükteki konutlardan meydana gelen Quattordici Çeşme Villaları'nın 2015 yılı yaz aylarında teslim edilmesi planlanmakta.

Lokasyon

Çeşme merkezine 1,5 km, Çeşme Marina'ya 2 km ve denize sıfır mesafede bulunan Quattordici Çeşme projesi lokasyon olarakta merkezi konumda yer almakta.

Quattordici'de hangi ayrıcalıklar var?

Özel iskele, özel plaj, özel güvenlik, villaların cephelerinde konfor cam, her villaya özel yüzme havuzu, her villaya özel kapalı otopark, yerden ısıtma, özel peyzaj alanları, kat bahçeler…

Quattordici Çeşme'de fiyatlar 

Fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI