15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriQ Bahçe Kurtköy 6 ay erken teslim ediliyor!

Q Bahçe Kurtköy 6 ay erken teslim ediliyor!

 “Proje hakkında”

Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy”de 13 bin metrekare inşaat alanı içerisinde hayata geçirilen Q Bahçe Kurtköy’ün 2 bin metrekare yeşil ve sosyal alanı bulunuyor. Q Bahçe yüksek katlı binalardan uzak 4 katlı 2 blok ve müstakil 3+1 ve 4+1 bahçe keyifli ve teraslı dairelerden oluşuyor.

‘Q Bahçe fiyat’

Projede fiyatlar 195 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Ayrıca Q Bahçe projesinde Haziran ayına özel 48 ay %0 faiz kampanyası yer almakta

 Projede yüzde 5 peşin kalan tutara ise banka kredisi kolaylığı sunuluyor. Ayrıca isteyen yatırımcılar yüzde 25 peşin kalan tutara 24 ay vade seçeneğinden faydalanabiliyor.

‘6 ay erken teslim’

Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy”de 13 bin metrekare inşaat alanı içerisinde hayata geçirilen Q Bahçe Kurtköy projesinde teslimler 6 ay erken başlıyor. Önümüzdeki zamanda reklam filmine de konu olan erken teslimler başladı. Proje tamamlandığında daire kiraları 1000 tl den başlayacak.  

 “Sosyal Donatılar”

Az katlı, geniş bahçeli ve teraslı daireleriyle sizi yatay bir yaşam konseptine davet eden Kurtköy QBahçe’nin sosyal donatıları arasında; açık yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, soyunma odaları, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, kafeterya, açık kamelya ve barbekü alanı, spor alanları ve açık çocuk oyun alanı sıralanıyor.

“Konum”

İstanbul!un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kurtköy”de inşa edilen Q Bahçe Kurtköy Sbiha Gökçen Havalimanı”na 3 km, Kurtköy metrosuna 1 km, Pendik marina sahil yoluna ise 8 km mesafede konumlanıyor.

Q Bahçe Kurtköy fiyat:

http://www.qbahce.com/

0216 702 18 18

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI