23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriPiyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 7 bin 500 liradan başlıyor!

Piyalepaşa İstanbul’da metrekaresi 7 bin 500 liradan başlıyor!

4. kez düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi Dedeman Hotel'de gerçekleşti. Zirvenin Platin sponsoru olan ve aynı zamanda 2015 Yılında Gayrimenkul Sektörünün Hedefleri başlıklı oturumunda konuşan Piyalepaşa Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Kaan Yücel, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.
 
 
İnovatif çözümler dediğiniz zaman her alanda var. Arsanın geliştirilmesinden ki kentsel dönüşümde son derece önemli bu, sosyal dönüşümü yapmak insanları projenin içerisine çekmek, onlarla birlikte proje yapmak, onlarında mutlu olduğu, bütün bölge halkının mutlu olduğu bir proje geliştirmek için inovatif fikirlere ihtiyaç var. Bizde birebir herkesle temas ederek, herkesle konuşarak bu süreçleri geçirdik ve hala geçirmeyede devam ediyoruz. Bunun arkasından gittiğinizde inşaat teknolojilerine geldiğinizde burada farklı yapılara ihtiyacınız var. Daha sürdürülebilir binalar oluşturmak, enerji verimli binalar oluşturmak. Yarın öbür gün bu binada oturanların bu alanda oturan kimselerin enerji tasarrufu sağlayıp  aidatlarında ve sabit ödemelerinde indirimler sağlamak bunların hepsi inovatif çözümler. Bizde bunların hepsini projemizde kullanıyoruz. Projenin tanıtımında kullanıyoruz. Hologram teknolojisi kullanıyoruz. 3 boyutlu görsellerimiz var. İnsanları içerisine sokuyoruz, sunumları 3 boyutlu olarak yapıyoruz. Finansmanında önümüzdeki günlerde değişik fikirlerimiz olacak. Projenin finansmanını farklı modellerle herkesin içerisine katılıp bundan fayda sağlayabileceği modellerle yapmayı planlıyoruz. Dolayısıyla her anlamda Piyalepaşa İstanbul'un her yerinde inovasyonu göreceksiniz.
 
Bizim projemiz 82 dönüm bir arazi üzerinde kentsel dönüşüm projesi. 450 bin metrekare inşaat alanımız var burada.  Biz burada 1000 civarında konut yapacağız. İçinde alışveriş mağazalarımız olacak, otelimiz olacak, ofislerimiz olacak, dolayısıyla tam manasıyla karma kullanım projesi yapıyoruz. Fakat bunu yaparken şehrin merkezinde yapıyoruz, Beyoğlu ilçesinde yapıyoruz, İstiklal Caddesi'ne 5 dakika mesafede yapıyoruz. Piyalepaşa eskinin çok önemli semtlerinden bir tanesi. Biz onu yeniden canlandırıp Piyalepaşa semtini İstanbul'un en değerli semtlerinden bir tanesi haline getirmek istiyoruz. Dolayısıyla bu projeyle ilgili çalışmalarımıza başladık, inşaatımıza başladık, satışlarımıza başlıyoruz. 
 
Bizim çok fazla konut seçeneğimiz var. Her gelen uygun fiyat ve tippe konutumuz olsun istedik. Çok sayıda tip oluşturduk bunun inşaatı çok zor ama bunu göze aldık. Herkesin kesesine uygun konutumuz olacak projede. Metrekaresi 7 bin 500 8 bin 500 lira bazında bir satış fiyatımız olacak. Bölgeye çok değer katacağını ve bölgeninde 3 – 4 yıl içerisinde çok farklı olacağını düşünüyorum. Bölgedeki fiyatların 2 katına çıkacağını düşünüyoruz.
 
Biz burada çok satış odaklıkonuşmak istemiyoruz. Biz burada bir mahalleyi semti yeniden canlandırıyoruz. Onun kendi içerisinde bir değeri olduğunu düşünüyoruz. Biz daha çok bundan bahsedeceğiz. Gerçekten bu semtin parçası olmak isteyenleri bu semte davet edeceğiz. Bu da zaten kendiliğinden karşılık görecektir diye düşünüyorum.
 
Polat çok önemli bir marka. 60 senedir sektörün içerisinde. İstanbul'da çok sayıdaki binada Polat imzası var. Kendi içinde ilk örneklere sahip mesela Polat Tower. O tip binaların ilk örneklerinden bir tanesi. Piyalepaşa'da ilk örneklerden biri olacak. Polat imzası bu şehrin içerisinde hep olacak. Biz bu değişimleri bu markayı daha çok kullanırken şehrin içerisinde çok daha farklı projeler önümüzdeki süre içerisinde imza atacağız. Biz kentsel dönüşümde bir bölgeye başladık. Bu bölge üzerinden devam edeceğiz. Biz şehrin merkezinde kalmayı düşünüyoruz ve buna yönelik projeler olacak.
 
Bu şehrin yenilenmesi lazım. Depreme dayanıksız binalar, biran önce yenilenmesi lazım ama yalnızca bu pencereden bakmamak lazım. Şehrin sosyal olarak yenilenmesi lazım. Otoparklarıyla, sosyal alanlarıyla yaşama alanlarıyla yenilenmesi lazım. Daha düzenli bir şehir haline gelmesi lazım.
 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI