19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriPendik Cebeci Residence'ta yüzde 5 indirimli fiyatlar sürüyor!

Pendik Cebeci Residence’ta yüzde 5 indirimli fiyatlar sürüyor!

İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçirilen Cebeci Residence projes Cebeci Group imzası taşıyor. Cebeci Residence projesi toplam 126 adet konuttan meydana geliyor.
 
Özel tasarım “bahçe balkonlar” ile gökyüzünde bahçe keyfi sunulan Cebeci Rezidans stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon daire tiplerinde dizayn edildi.
 
Cebeci Residence ev fiyatları!
Stüdyo daireler 285 bin TL’den
1+1 daireler 574 bin TL ile 620 bin TL,
2+1 daireler 685 bin TL ile 730 bin TL,
3+1 daireler ise 1 milyon 415 bin TL 1 milyon 585 bin TL arasında değişiyor.
 
Cebeci Rezidans projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın mesafede konumlanıyor. Projede otopark, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 
 
Cebeci Residence ödeme koşulları yüzde 15'ten başlayan peşinat ödemesiyle konut sahibi olmak mümkün. Yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışı devam eden projede kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. 
 
Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' kategorisinde birinci seçilen Pendik Cebeci Residence projesi 2 bllok halinde yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN 

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI