28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriPega Kartal'da 297 bin TL'den başlayan fiyatlar

Pega Kartal’da 297 bin TL’den başlayan fiyatlar

32 katlı Residence bloğu ve 5 katlı Ofis bloğundan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks tipleriyle yatırımcılara zengin seçenekler sunuyor. 40 metrekareye varan salonlar, 3.20 metre tavan yüksekliği, tabandan tavana kadar cam yüzeyleri ile keyifli ve konforla tasarlanan Pega Kartal’da daire içi donanımlar da en üst sınıf ürünlerden oluşuyor.

EgeYapı Group’un İstanbul Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da hayata geçirdiği en prestijli rezidans projesi Pega Kartal'da teslimler 2015 yılı sonu olarak planlanıyor.

Pega Kartal'da güncel fiyatlar

1+1 daireler 297 bin TL'den

2+1 daireler 555 bin TL'den

3+1 daireler 695 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avantajlı ödeme seçenekleri

Yatırımcılar, ulaşım kolaylığından sağlayacağı yüksek prim potansiyeline, sosyal imkânlarından sunduğu konfora kadar birçok ayrıcalık sunan Pega Kartal projesinde yerini alarak ayrıcalıklı bir hayata adım atmak isteyenler; kampanya kapsamında banka kredisiz 60 ay EgeYapı Group vadeli yüzde 15’i peşin, yüzde 15’i teslimde ödeme avantajından yararlanacak.

Kampanya sayesinde kefil, dosya masrafı, onay bekleme gibi sorunlarla uğraşmadan Anadolu Yakası’nın göz bebeği Kartal’ın en merkezi bölgesindeki Pega Kartal’dan ev sahibi olma fırsatını yakalayacaklar Prenses Adaları’na karşı konfor ve lüksün buluştuğu bir yaşama adım atacak.

Pega Kartal sosyal donatılar

Pega Kartal sakinleri, Lobby lounge,  açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi,  buhar odası, sauna ve Türk hamamı imkanlarından yararlanacaklar.

Lokasyon

Kartal – Kadıköy Metro Hattı’na birkaç mesafede bulunan Pega Kartal, D100 Karayolu ile direkt bağlantıya sahip. Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dakika mesafede olan proje ana arterlere direkt bağlantısı ile de İstanbul için vazgeçilemez önemde ve yüksek prim vadeden bir lokasyona sahip. 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI