23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerPark Mavera projesi ön talepte yoğun ilgi gördü

Park Mavera projesi ön talepte yoğun ilgi gördü

Başakşehir'in yeni merkezinde yer alan  Park Mavera Projesi 8 Kasım Cumartesi günü satışa çıkıyor.
Başakşehir’in Yeni Merkezi Türkiye’ye Örnek Olacak
 
Artık Türkiye’de de adından söz ettirecek bir kent meydanı inşa ediliyor. Türkiye’nin en güvenli ilçesi olan Başakşehir’de 60 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek ilk kent meydanı, İstanbul’un ve Türkiye’nin diğer ilçelerine örnek olmaya hazırlanıyor. Taksim meydanının neredeyse iki misli büyüklüğe sahip olacak yeni kent meydanı sadece büyüklüğüyle değil alt yapı ve ulaşım özellikleriyle de örnek olmaya hazırlanıyor.
 
Her ihtiyaca cevap vermek üzere planlanan yeni kent meydanı, Sağlık Kent, Türkiye’nin ve Avrupa’nın 368 bin metrekare alana sahip en büyük botanik parkı, binlerce araçlık otopark alanı, kamu kurumlarını bir arada toplaması, halkın vakit geçirebileceği restoran, kafe, selatin mimarisinde inşa edilecek 5000 kişilik cami, toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilmesi gibi özellikleri bir arada barındırıyor. Şehircilik açısından Türkiye’ye örnek olacak meydanın 2016’nın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
İstanbul’un en yeşil ilçesi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk kent meydanıyla birlikte Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük botanik parkını da barındıracak. Türkiye için önemli bir rol model oluşturmaya hazırlanan meydanın yanı başında kurulacak botanik park, 368 bin metrekare, yani tam 100 futbol sahası büyüklüğünde olacak. Botanik park, yeni meydanın havasını değiştirirken meydanda vakit geçirecek insanların göz zevkine de hitap edecek kusursuz bir peyzaj sunacak.
 
Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilere ev sahipliği yapması hedeflenen botanik park, yürüyüş ve spor alanları, bisiklet yolları, ailelerin vakit geçirip dinlene bilecekleri pek çok alana sahip olacak
 
Başakşehir'in yeni merkezinde yer alan Park Mavera 53 bin 86 metrekare alan üzerinde toplam 8 bloktan oluşuyor.
 
Metrekaresi 2 bin 650 TL
2+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçeneklerinden meydana gelenKayaşehir Park Mavera projesinde konutlar metrekaresi 2 bin 650 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor
 
10 bin TL peşinatla
Aralık 2016’da konut teslimleri yapılması planlanan Park Mavera Makro İnşaat projesinde 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.
 
Ön talep toplama süreci devam eden Park Mavera projesinde 8 Kasımda resmi satışların başlanacak.

Park Mavera Kayaşehir iletişim

Tel: 444 61 71

www.parkmavera.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI