22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriPark Avenue’de yeni fiyatlar 390 bin TL’den başlıyor!

Park Avenue’de yeni fiyatlar 390 bin TL’den başlıyor!

Daha önce İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, Veliefendi Hipodromu’nun yakınlarında The İstanbul Residence’i hayata geçiren YDA Group tarafından Ankara’nın hızla gelişen bölgelerinden Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Park Avenue projesinde yeni fiyatlar 390 bin TL’den başlıyor.

1855 konut var
Yaklaşık 133 bin 500 metrekare arsa alanında 10’u yatay, 8’i kule blok olmak üzere 18 blokta toplam 1855 konuttan oluşan Park Avenue projesinde 90 bin metrekarelik yeşil alan mevcut. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Park Avenue projesinde daire büyüklükleri ise net 134 ilâ 152 metrekare arasında değişiyor.

Günde 70 ziyaretçi!
İnşaatı hızla devam eden projenin, günde ortalama 70 kişinin ziyaret ettiği satış ofisinde hafta sonları yaklaşık 200 kişi proje hakkında bilgi alarak örnek daireleri geziyor. Ankara dışından da yatırım amaçlı taleplerin olduğu projeye yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da ilgi gösteriyor.

Park Avenue ödeme seçenekleri
Park Avenue ödeme seçenekleri kapsamında kişiye özel ödeme planlarıyla konut alacaklara büyük avantajlar sunuluyor.  Anlaşmalı bankalarla 60 aya ve 120 aya kadar cazip faiz oranlarıyla konut kredisi imkânlarının yanı sıra, YDA Group tarafından 36 aya kadar taksit fırsatı bulunuyor.

Cadde mağazaları çevreyi değiştirecek
Park Avenue projesinde ayrıca, projenin bulvara bakan kısmında giyimden temel ihtiyaçlara kadar farklı çeşitlikteki, 33’ü projenin bulvara bakan kısmının altında, 36’sı bulvarın karşısında, toplam 69 adet cadde mağazası bulunuyor. Bu mağazalarla Anadolu Bulvarı, marka kafe ve restoranları ile Ankara’nın yeni cazibe merkezi olacak.  Ayrıca adınlara ve erkeklere özel olarak dizayn edilmiş spor ve spa merkezleri ile de Ankara’da lüks ve konfor daha ulaşılabilir olacak.

Park Avenue sosyal donatılar
Park Avenue projesinin sosyal donatıları kapsamında Türkiye’deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor. Bunların yanı sıra proje; açık-kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi sosyal donatılarıyla dopdolu bir yaşam sunuyor. Ayrıca, Park Avenue’da her ailenin bir dikili ağacı olacak. Her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korusuyla nefes alınabilecek bir yeşil alan oluşturulacak. Park Avenue projesi; özellikle çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkeziyle Ankaralıların ihtiyaçları önceliğinde, beklentilerinin de ötesinde şekillendirildi.

Projenin son hali 3D salonda tanıtılacak
Park Avenue’nın satış ofisiyle de sadece Ankara’da değil Türkiye’deki konut sektöründe bir başka ilk gerçekleştiriliyor: Her konut projesinde olan örnek daire uygulamasından farklı olarak tüm projenin sosyal donatılarıyla birlikte iç ve dış tüm mekanlarının, simülasyon salonunda üç boyutlu animasyon filmi sayesinde izlenme imkanı sunuluyor.

Park Avenue nerede?
Park Avenue projesinin nerede olduğuna dair sorular ise şöyle cevaplanıyor: Konumu itibariyle Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunan proje, Ankara Bulvarı ile hiçbir ışığa ve trafiğe takılmadan Kızılay’a 7-8 dakikada ulaşım rahatlığı sunuyor.  Ankara metrosunun Hastane ve Macunköy istasyonlarına 5’er dakika, Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika yürüme mesafesinde, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakikada kolay ulaşım sunan avantajlı lokasyonu ile YDA Park Avenue; Ankara’nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park’a, Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Park Avenue teslim tarihi
İnşaat çalışmaları hızla devam eden Park Avenue projesinin birinci etabının teslim tarihi olarak Temmuz 2016, ikinci etabının teslim tarihi olarak ise Temmuz 2017 öngörülüyor.

Proje Künyesi
Proje adı:  Park Avenue
Firma:  YDA Group
Arsa alanı:  133 bin 500 metrekare
Yeşil alan:  90 bin metrekare
Daire sayısı:  1855
Daire büyüklükleri:  Net 134-152 metrekare
Daire tipleri:  3+1, 4+1
Park Avenue nerede:  Yenimahalle-Anadolu Bulvarı / Ankara
Park Avenue fiyat:  390 bin TL’den başlıyor
Park Avenue teslim tarihi:  İlk etap Temmuz 2016, ikinci etap Temmuz 2017
Park Avenue iletişim
0 312 386 38 38
www.parkavenue.com.tr

Park Avenue projesine nasıl gidilir?


Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Park Avenue

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI