28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriParima Merter'de sadece yüzde 1 peşinatla yerinizi alabilirsiniz

Parima Merter’de sadece yüzde 1 peşinatla yerinizi alabilirsiniz

Parima’nın Tarihi Yarımada’nın yanı başındaki ofisleri, dünyanın en güzel şehrinde olduğunuzu hatırlatırken, kültürel lokasyonlara yakın olmanın rahatlığını yaşatıyor.

Parima Merter nerde?

İstanbul Merter’de, E5 karayolunun yanı başında yer alan Parima; Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde iş merkezleri ve batısında sanayi bölgesiyle Parima, İstanbul’un en değerli bölgelerinin tam ortasında, Tarihi Yarımada’nın yanıbaşında yer alıyor. İstanbul’a yapılacak 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 5 dakika uzaklıkla olan Parima, İstanbul’dan 56 farklı ülkeye olan 4 saatlik mesafesiyle özellikle iş hayatı ve seyahatler açısından büyük avantajlar sunuyor.

Şehrin merkezinde 'şehir bahçesi'

Parima’yı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği, bünyesinde barındırdığı şehir bahçesi. 2 bin 500 metrekare alana sahip olan bu şehir bahçesi, bağımsız yemyeşil ve tamamı camdan oluşan mekânın içindeki toplantı salonu ve lounge alanıyla Türkiye’de bugüne kadar yeni bir deneyimi yatırımcısına sunuyor. Yine şehir bahçesi içinde yer alan fitness salonu, kafeler ve sosyal alanlar, toplu ulaşıma yürüme mesafesinde olan bir ofis yaşamında doğa ve ferahlık hissi yaratıyor. İstanbul’un kalbi, ticaretin en işlek merkezi Merter’de yer alan Parima’nın teslim tarihi Temmuz 2015.

Parima Merter fiyat bilgisi

Parima Merter'de metrekare fiyatı, 2 bin 800 dolardan başlıyor. Peşin ödemede yüzde 10 indirim ya da yüzde 1 peşin, 36 ay vade farksız seçenekleri ile Parima Merter'de yerinizi alabilirsiniz.

Parima Merter teslim tarihi

Projenin anahtar teslimlerinin, Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Parima Merter İletişim

Web:  www.parimamerter.com/

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI