24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriParima Merter'de metrekare fiyatları 3 bin Dolar'dan başlıyor

Parima Merter’de metrekare fiyatları 3 bin Dolar’dan başlıyor

Parima’nın Tarihi Yarımada’nın yanı başındaki ofisleri, dünyanın en güzel şehrinde olduğunuzu hatırlatırken, kültürel lokasyonlara yakın olmanın rahatlığını yaşatıyor.

Havalimanına olan yakın konumu sayesinde Parima, ofisten çıkıp uçağınıza kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Yorgunluğunuzun, yolculuktan önce başladığı günler tarih olurken, iş seyahatleriniz keyfe dönüşüyor. Sadece 4 saatte 56 farklı ülkeye ulaşılabilirlik sağlayan bir noktada yer alan ofisleriyle Parima, dünyanın merkezinde bir iş hayatı sunuyor.

Lokasyon

Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde olan Parima; Merter’in en güzel yerinde, E5 karayoluna hemen bağlanılabilen bir konuma sahip olması sebebiyle ulaşım sorunlarını ortadan kaldırıyor. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, doğusunda Tarihi Yarımada'ya komşu konumuyla Parima, İstanbul’un en değerli bölgelerinin tam ortasında yer alıyor.

Toplantılarınızı doğayla iç içe yapın

Dünyanın yeni trendi, doğaya dönüş konseptini Türkiye’yle buluşturan Parima’nın şehir bahçesi, eşsiz bir çalışma ortamının yanı sıra keyifli bir sosyal alan sunuyor. Doğayla iç içe olmak için uzaklara gitmeye gerek kalmıyor.

2.500 m²’lik alana sahip şehir bahçesi, yemyeşil ve tamamı cam bir mekânda yer alan lounge ve toplantı odası ile ferah bir ortamda çalışma imkânı sunuyor.

Sosyal donatı alanları

Şehir bahçesi içerisinde yer alan fitness, kafe ve sosyal alanlar; kendinize daha fazla vakit ayırmanıza yardımcı oluyor.

Parima Merter'de fiyatlar

Parima Merter'de metrekare fiyatları 3 bin dolardan bsşlıyor.

Parima Merter İletişim

Web:  www.parimamerter.com/

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI