23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriOto World Asya Aralık'ta teslim!

Oto World Asya Aralık’ta teslim!

İstanbul Pendikte Evra Group ve Has Şirketler İş Ortaklığı ve güvencesiyle hayata geçe Oto World Asya 95 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Kaba inşaatı tamamlanan proje Anadolu Yakasının ilk ve tek oto galeri AVM'si olarak hayata geçiyor. 3 Bin”e yakın otomobilin bir arada bulunabileceği proje 300 oto galerisi, banka, oto servis, oto yıkama, sigorta acenteleri, araç aksesuar mağazaları, dinlenme alanları, sergi alanları, kafe ve restoranlarıyla otomobil alıcı ve satıcılarının tek adresi olacak.
 
Aralık 2014”te teslim edilecek projede birim satış fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor. Oto Worl Asya Anadolu Yakası”nan ilk ve tek oto galeri AVM”si olma özelliğini taşıyor.
Pendik'te yükselen ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Oto World Asya, bu coğrafyalardan da günübirlik dahi ziyaretler bekliyor
 
Ali Gedik, projedeki 365 bağımsız bölümün yüzde 40’ının satıldığını ve bunun iyi bir oran olduğunu belirterek, teslime yaklaştıkça ve burada ticaret başladıkça çok daha yüksek talep beklediklerini kaydetti. Gedik, metrekare fiyatlarının 2 bin 500 liradan satışa çıktığını hatırlatarak, “Şu andaki metrekare fiyatları 3 bin 750 liradan başlıyor. Mağazaların satış fiyatları 565 bin ile 3 milyon lira arasında değişiyor. Proje şimdiden yüzde 40-50 seviyelerinde prim yaptı” dedi.
 
Kurtköy"de hayata geçen İstanbul Anadolu yakası"nın en büyük oto galerisi Oto World Asya Aralık"ta teslime başlıyor.
 
Oto World Asya iletişim:
 
Telefon: (0216) 392 22 22 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI