24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriOryapark İstanbul'da lansmana özel fiyatlar sürüyor

Oryapark İstanbul’da lansmana özel fiyatlar sürüyor

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından ÜMraniye'de hayata geçirilen Oryapark, Orya Holding tarafından, Oryataş İnşaat birlikteliğiyle yükseliyor. 36 katlı iki rezidans kulesinden oluşan projede 526 adet daire bulunuyor. iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve otelden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor. 

Crown Plaza Oryapark otelinin hemen yanında yükselen LEED sertifikalı ofis kulesi ise çalışma verimliliği ve çalışan güvenliğini ön planda tutan mimari özelliklere sahip. Aralarında bankadan, kuaföre kadar temelihtiyaçlara hitap edecek 20 mağazanın hizmet vereceği, açık otoparkı olan “alışveriş caddesi”de gerekmimarisi gerekse premium markaları ağırlayan mağazalarıyla bölgeye kaliteve ayrıcalıkkatmaya hazırlanıyor. 

Tasarrufa önem verilen projede, tasarrufa uygun dış cephe teknolojileri ve uygun ürünler kullanılırken, su tüketimini azaltmak için de tasarruflu bataryalar tercih edildi. 

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda bulunan Oryapark İstanbul stanbul’un ana arterlerinin üstünde, her iki köprünün kesiştiği noktada, üçüncü köprü bağlantı yoluna 2 km mesafede yer alıyor. Bebek’e de, Bağdat Caddesi’ne de 20 dakika uzaklıkta bulunan proje Yapımı devam eden 3. köprü ve havalimanı bağlantı noktasına sadece 3 dakikamesafede konumlanıyor.

Oryapark İstanbul'da fiyatlar 

Oryapark İstanbul'da metrekare fiyatları 5 bin 200 TL'den başlıyor. Projedeki daire fiyatları 471 bin TL'den başlayarak 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor.

TEB, Akbank ve Garanti Bankası’ndan uygun şartlarda faizle kredi alınabiliyor. Ayrıca vade farksız taksit imkanından yararlanmak isteyen yatırımcılar için, konut bedelinin yüzde 50'si peşin ödenerek, kalan yüzde 50 2016 yıl sonuna kadar taksitlendirilebiliyor. 

'Fiyatlar kısa zamanda yükselecektir'

Oryataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı yaptığı açıklamada maketten satış yapmak istemediklerini, bu nedenle projenin 17. kata ulaşmasından sonra projenin satışa çıktığını belirterek; "iz kendi arazimiz olduğu için çok uygun fiyatlarla satışa çıkmış bulunuyoruz. Bu lokasyon çok kısa sürede çok iyi bir şekilde değerlenecek ve emlak fiyatları konut fiyatları yükselecektir.

Daire fiyatlarımız metrekare bazında 5 bin 200 liradan başladık. Bu fiyat çok çok avantajlı bir fiyat. Bunu belli bir daire sayısında tutacağız. Bu fiyatlar kısa zamanda yükselecektir." diye konuştu. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI