19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerOne Tower'da 23 Nisan Coşkusu

One Tower’da 23 Nisan Coşkusu

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında küçükleri sevindiren bir etkinliğe imza attı.

Oyuncaklar Gerceae Döniislü Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında küçükleri sevindiren bir etkinliğe imza attı. Maltepe Ortaokulu ve Ege İlkokulu'nun anasınıflarmda eğitim gören minikler hayallerindeki oyuncakları resmederken One Tower da o oyuncakları gerçeğe dönüştürdü.

Farklı aktivile One Tower projesini hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuklar için ilan edilen ilk bayram olduğunu hatırlattı. Böylesine önemli bir bayram için One Tower olarak farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini söyleyen Özçelik, "Geleceğimiz olan çocukları desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu 23 Nisan'da çocuklar mutlu olsun diye klasikleşen etkinliklerin dışında farklı bir aktiviteye imza atmayı planladık" dedi.

Oyuncaklar Sahiplerine İletilecek Maltepe Ortaokulu ve Ege İlkokulu'nun ana sınıflarında eğitim gören öğrencilerin hayal ettikleri oyuncakların resimlerini yaptıklarını bildiren Özçelik, One Tovver'ın da bu resimleri gerçek oyuncaklar haline getirdiğini ifade etti.

"Çocuklardan hayal ettikleri oyuncakları çizmelerini istedik. O kadar farklı ve güzel tasarımlar geldi ki… Çocukların hayal dünyaları çok geniş, bunu bir kez daha anladık. Güzel günlere imza atacak çocuklarımızın hayallerini en azından bir oyuncağı gerçeğe dönüştürmekten dolayı son derece mutluyuz. Oyuncakları 26 Nisan-11 Mayıs tarihleri arası One Tower satış ofisinde sergileyeceğiz. Daha sonra da oyuncaklar sahiplerine iletilecek. Çocuklarımızın hayallerine tanık olmak isteyen herkesi One Tower satış ofisine bekliyoruz." İçerini fazla: One Tower'da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri (alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri, catering/davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon), teknik destek hizmetleri verilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI