28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerOne Tower Bridge İstanbul'da tanıtıldı

One Tower Bridge İstanbul’da tanıtıldı

Türkiye ve Londra’da lüks yaşam tarzı konusunda sahip olduğu uzmanlıkla çok çeşitli çalışmalar yürüten “Just Us Global”, Londra’daki en lüks gayrimenkuller arasında ilk sıralarda yer alan One Tower Bridge’i İstanbul’da tanıttı. The Ritz Carlton İstanbul’un Living Room salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına iş dünyası ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı.

Londra’da nehir manzarasına sahip, City of London, Tower Bridge ve Tower of London’ı gören konumuyla özel ve seçkin bir yerleşime sahip bulunan One Tower Bridge’de lüks 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı daireler ve penthouse’lar £965.000’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 20 katlı kulede özel tasarım bahçeler, 24 saat concierge servisi, 20m yüzme havuzu, lüks spa, en son teknoloji gym, sanal golf, butik otel ve güvenli yer altı otoparkı da bulunuyor.

London Bridge istasyonundan sadece birkaç dakika uzaklıktaki proje Mayfair ve Bond Street’e 9 dakika, City Havalimanına ise 21 dakika uzaklıkta bulunuyor. One Tower Bridge, London School of Economics, Imperial ve King’s College London’a yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI