28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriOlimpa Park Plus'tan bahar fırsatı!

Olimpa Park Plus’tan bahar fırsatı!

Fuzul Yapı’nın İstanbul’un yatırıma en uygun ve en hızlı gelişen ilçesi Başakşehir’in merkezinde “kat kat yaşam, kat kat kazanç” hedefi ile yaptığı Olimpa Park’ın yeni projesi olan Olimpa Park Plus, aile yaşamına değer verenler için nitelikli ve kaliteli bir yaşam sunuyor.

Merkezi konumu sayesinde ulaşımı da son derece rahat olan Olimpa Park Plus, aynı zamanda şehrin karmaşasından uzak hissettiren dingin bir atmosfer sağlıyor. 3. Köprü, çevreyolu bağlantıları, 3. Havalimanı, İstanbul’un en büyük sağlık kompleksi olması planlanan Başakşehir Şehir Hastanesi gibi mega projelerin yürütüldüğü bir lokasyonda ‘butik bir yaşam’ sağlayan projede Fuzul Yapı, son konutlar için cazip bir fırsat daha sunuyor ve peşinatı ev tesliminde alıyor. 

Ayrıcalıklı bir yaşam hayal edenler için…

Olimpa AVM’nin yanı başında yer alan Olimpa Park Plus; kafeteryası, Türk Hamamı, 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otoparkı ve yeşil alanlarıyla herkesi hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşturuyor.

Başakşehir’in merkezinde yer alan ve Fuzul Yapı’nın gözde projesi olan Olimpa Park Plus’ın yakınında çocukların ve yetişkinlerin rahatça gezebileceği büyük bir park, çocukların yürüyerek gidebileceği bir ilköğretim okulu, cami ve her çeşit ihtiyaca uygun alışveriş imkanları bulunuyor. Olimpa Park Plus, hayata dair her şeyi bir araya getiriyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI