19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerOfton İnşaat’ın yeni reklam ajansı "Fakülte İstanbul"

Ofton İnşaat’ın yeni reklam ajansı “Fakülte İstanbul”

“Elysium” markasıyla geliştirdiği konsept gayrimenkul projeleriyle dikkat çeken Ofton İnşaat’ın yeni dönemde çalışacağı yaratıcı reklam ajansını belirlemek üzere açtığı konkurun galibi kendini bağımsız bir reklam ajansı olarak tanımlayan Fakülte İstanbul oldu.                                                           
"Elysium" konsept markası altında birçok farklı gayrimenkul projesi gerçekleştiren Ofton İnşaat’ın yaratıcı reklam ajansını belirlemek üzere açtığı konkurun galibi Fakülte İstanbul oldu. Ofton İnşaat’ın bundan sonraki projelerinin tüm iletişim stratejisi ve yaratıcı çalışmaları kendini bağımsız bir reklam ajansı olarak tanımlayan Fakülte İstanbul gerçekleştirecek.
 
Dijital, konvansiyonel, network, sosyal medya, kreatif, gibi kalıplarla kendini sınırlamayan, bağımsız bir  reklam ajansı olan Fakülte İstanbul, dokuz ajansın katıldığı konkurun arasından başarılı bir şekilde sıyrılmayı başardı.
 
Sektörde yön belirleyici firmaların başında gelen Fakülte Reklam Ajansı, Ofton İnşaat markasının başarısına kendi tecrübesini de ekleyerek başarılı projeler üretmeyi hedefliyor. 
 
Ofton İnşaat’ın iletişim danışmanlığını da Manifesto İletişim sürdürüyor. 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI