28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriOfis dünyasında 100 yılın fırsatı; FerYapı'dan

Ofis dünyasında 100 yılın fırsatı; FerYapı’dan

FerYapı, ‘Yüzyılın ofis konsepti' Premier Kampüs Ofis'te, ‘Yüzyılın Ofis buluşu' iTower Bomonti'de ve ‘Yüzyılın tarifi en kolay ofisi' Parima'da teslimden sonra ödemeye başlayarak 100 ay vade kampanyasını başlattı.

Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle ve yeni nesil ofis konusundaki uzmanlığı ile sektörde yeni bir sayfa açan Feryapı, İstanbul'un merkezi bölgelerinde geliştirdiği ofis projelerinde yine ses getirecek bir kampanyaya imza attı. ‘Yüzyılın ofis konsepti' Premier Kampüs Ofis'te, ‘Yüzyılın ofis buluşu' ITower Bomonti'de ve ‘Yüzyılın tarifi en kolay ofisi' Parima'da ödeme teslimden sonra başlıyor ve 100 ay vade imkânı sunuluyor.

Yüzyılın ofis konsepti Premier Kampüs Ofis’te teslimler Aralık’ta.

Türkiye'de yeni nesil ofislerin ‘Mucidi' olan FerYapı, Türkiye'nin ilk kampüs ofisini Kağıthane'de hayata geçiriyor. Dünyada kabul görmüş olan kampüs konseptini iş dünyasına kazandıran FerYapı, ‘Akıllı', ‘Verimli' ve ‘Sosyal' olanakları bünyesinde barındıran ‘Yüzyılın Ofis projesi'nde işini çağın gereksinimlerine taşımak isteyenlere büyük bir fırsat sundu.  Bugün Premier Kampüs Ofis'te yeni bir iş yaşamına başlamak isteyenler, peşinatlarını teslim tarihi olan Aralık 2015'te ödüyor, 100 ay vade imkânından faydalanıyor.

FerYapı’nın yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği, yüzyıllar geçse bile değeri merkezi konumu sayesinde gün geçtikçe artacak İstanbul’un en önemli projelerinde siz de yerinizi alın.

Hem de teslimden sonra 100 Ayda ödeyin..

Dünya’nın en değerli şirketlerinin tercihi olan, Yüzyılın ofis konseptinin 
Türkiye’deki öncüsü Premier Kampüs Ofis…

Lüksün sadece büyük metrekareli alanlarda olmadığını ispatlayan 
küçük metrekareli a+ ofisleriyle yüzyılın buluşu iTower…

Ve merkezi konumuyla yüzyıllar sonra bile tarifi en kolay ofis binası özelliğini 
koruyacak Parima…

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Eda ELİBOL/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI