29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerOfis Anlayışına Yeni Bir Yaklaşım: ‘Orjin Maslak’ Açıldı!

Ofis Anlayışına Yeni Bir Yaklaşım: ‘Orjin Maslak’ Açıldı!


İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un yeni ofis projesi Orjin Maslak, Maslak’ın kalbinde açıldı. Yatırım tutarı 190 milyon doları bulan ve yaklaşık 3 yıllık bir planlama ve inşaat süreci sonunda açılan Orjin Maslak; çevreye duyarlı üstün teknolojisi ve ofis çalışanlarının her türlü konforu düşünülerek tasarlanan mimarisiyle, yepyeni bir ofis anlayışı sunuyor.

İstinyePark’ın yatırımcısı Orjin Group’un 32 aylık bir planlama ve inşaat sürecinin sonunda hayata geçirdiği; Ernst&Young, AIG Sigorta, Zurich Sigorta ve Paksoy Hukuk’un İstanbul ofislerine ev sahipliği yapan Orjin Maslak, Maslak’ın merkezinde

8 bin 500 m2 alanda hizmete girdi.

Çevreye duyarlı üstün teknolojiyle inşa edilen ve çağa ayak uyduran tasarımıyla, ofis anlayışına bambaşka bir yaklaşım getiren Orjin Maslak; bünyesinde yer alan Günaydın, Starbucks, Gram, Kırkpınar, Hub ve Chopstory gibi ünlü yeme içme markalarıyla da ofis çalışanlarına farklı alternatifler sunuyor. 94 bin metrakare alana, toplam 190 milyon dolar yatırımla inşa edilen Orjin Maslak, tüm ofislerinde toplam 2 bin 500 çalışana hizmet verecek.

Maslak’ın İhtiyaçlarına Cevap Verecek

Yatırımcısı Orjin Group’un perakende sektöründeki başarılı projelerinin ardından, gayrimenkul sektöründe de fark yaratacak bir proje arayışıyla hayata geçirilen Orjin Maslak; modern, ferah ve üst düzeyde konforlu ofis alanları sunan, özellikle Maslak bölgesinde eksikliği yoğun biçimde hissedilen kaliteli yeme içme birimlerinin bulunduğu bir proje olarak; aynı anda 500 kişinin faydalanabileceği 8 adet toplantı ve seminer  salonu, 900 m2’lik spor salonu ve 1100 araç kapasiteli otoparkı aynı çatı altında sunuyor.

Mimari projesi Alman SOP Architekten firmasına ait olan ve 13 katta toplam 36.000 m2’lik kiralanabilir alanıyla hizmet veren Orjin Maslak’ın bünyesinde yer alan ve hem içinde hem de çevre ofislerde çalışanların hayatlarını kolaylaştıracak diğer birimlerse; Migros Jet, Estée Lauder Company Store, Mehmet Tatlı Kuaför ve Print Yeri olacak.

Çalışanlar İçin Yüksek Teknoloji ve ‘Temiz Hava’ Bir Arada!

Dünyaca ünlü en prestijli binaların sahip olduğu LEED Gold Sertifikası kriterlerine göre tasarlanan ve  bu sertifikaya hak kazanan Orjin Maslak, Türkiye’de ilk olarak uygulanacak olan çift cephe sistemiyle, gün ışığından en yüksek oranda faydalanmak, en yüksek ses ve ısı yalıtımı sağlanmasına ve binanın cephesinde yer alan tüm pencerelerin açılmasına imkan sağlayarak, ofis çalışanlarının taze hava ihtiyacına da cevap veriyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI