23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNuvo Dragos'ta hemen teslim evler yüzde 10 indirimli!

Nuvo Dragos’ta hemen teslim evler yüzde 10 indirimli!

E-5 Karayolunun deniz tarafında, adaların tam karşısında inşa edilen Nuvo Dragos, özgün ve modern mimarisi, yüksek inşaat kalitesi ile şehrin merkezinde, deniz ve adalar manzarası ile iç içe yaşama imkanı sunuyor. Nuva Dragos, otel konforunda sağladığı günümüzün konforlu yaşam tarzını site konseptiyle birleştiriyor.

Şehrin içinde site yaşamı sunan nadir projelerden biri olma özelliği taşıyan Nuvo Dragos Projesi,
5 blokta 999 rezidans daire,  7 mağaza ve 1 işyeri olmak üzere  toplam 1.007 bağımsız birimden oluşmaktadır. Özellikle oturum amaçlı tercihe yönelik daire seçeneklerinden oluşan projenin %75’lik bölümü 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Projede 1. etap teslimleri gerçekleşti. Beş ayrı blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alırken, A Blok'ta home ofis kullanımına uygun daire seçenekleri de bulunmaktadır.

Nuvo Dragos fiyatları

Nuvo Dragos projesinde 1+1 daireler 337 bin TL'den, 2+1 daireler 508 bin TL'den, 3+1 daireler ise 790 bin TL'den satışa sunulmaktadır.

Firma peşin ve kredili konut alımlarının tümünde yüzde 10 indirim fırsatı sunmaktadır.

Nuvo Dragos sosyal olanaklar

Her türlü konfor ve yaşam merkezinin düşünüldüğü projede,  424m2 açık, 232m2 kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, dinlenme alanları gibi geniş sosyal imkanlar yer almaktadır.

Görüntü kirliliğini engellemek ve daha fazla yeşil alan yaratmak amacıyla otoparkların tamamen kapalı planlandığı Nuvo Dragos'ta projenin %75 gibi geniş ve önemli bir bölümü yeşil ve sosyal alanlar için ayrılmıştır. Bu sayede 2+1 ve 3+1 dairelere 2 araçlık, 1+1 dairelere 1 araçlık tahsisli kapalı otopark alanı oluşturulmuştur. Otoparklardan dairelere asansör ile direkt ulaşım sağlanacak.

Nuvo Dragos nerede

Konum olarak Kadıköy-Kartal metro istasyonuna ve  Carrefoursa Maltepepark Alışveriş Merkezi'ne 100 metre mesafede yer almaktadır. Projenin yakınında yapımı tamamlanmakta olan dünyanın en büyük Adliye Sarayı, Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli kurumlar bulunmaktadır. Ayrıca sahil yoluna, Maltepe, Kartal, Bostancı vapur iskelesine yakın bir noktada yer alması sebebiyle her yere kolay ulaşım olanağı sağlamakta.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Eda ELİBOL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI