19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerNurettin Eroğlu' Yabancı alıcının kalıcı oturum beklentisi var'

Nurettin Eroğlu’ Yabancı alıcının kalıcı oturum beklentisi var’

Nurettin Eroğlu Yabancıya konut satışının önemini vurgularken  Yabancı alıcının kalıcı oturum beklentisi olduğunun altını çizdi.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ

 

''Geçen yıllara göre yorğun bir ilgi var''

 
Fuarın birinci günü olmasına rağman yoğun bir ilgi var. Bu tür fuarları Türkiye'de de yapmalıyız. Her tür turizmin merkezi İstanbul, önemlli firmalarımız burada. 
 

''Projelerimiz devam ediyor''

 
Bizim projelerimizde İstanbul ve Bursa ağırlıklı. Bursa'nın da önemli bir özelliği var yeşil bir yapıya sahip olmasından kaynaklı. Bizim şu anda en çok ilgi gören projemiz bildiğiniz gibi  karma bir proje oteliyle konutuyla, AVM si ile lokasyon olarak da Boğaz'da İstanbul'un incisinin bir prçası gibi. Bursada yer alan, Gürpınr'da tam deniz kenarında yer alan Yeni Moda projemize yoğun bir ilgi var. Şu anda bunalrın çoğunu bitirdik. Gür Pınar ile Seyrantepe devam ediyor. Yeni projelerimizi de sizlerle paylaşcağız. 
 

''Gayrimenkulun yabancılara açılmasıyla ivme kazanıldı ancak oturum eksiği var''

 
Şu anda bir durgunluk oldu ancak gayrimenkul'ün yabancılara açılmasıyla ciddi bir ivme kazandı. Ancak oradada ciddi vbir püriz var yabancıya oturum sıkıntısı var. Bu tür durumları çözersek daha fazla ilgi sğlanacak. Kalıcı bir oturum beklentisi var yabancılarda ikinci adreslerinin olmasını bekliyorlarç. %20 yabancı satış özellikle SkyLan'de sağladık. 
 

''İki sektörüde yapabiliyrosanız doğru olur''

 
Becerebiliyorsanız hem tekstili hemde gayrimenkulu götürebilirsiniz. Birbirinden çok farklı sektörler ancak tamamen ayrı alanlar ancak hangisini daha iyi yapabiliyorsanız doğru olur. İşimizi doğru yapalım ilkesi ile yaparsanız ikisindende vazgeçmeniz gerekmez. 
 

''Gayrimenkul artık ailenin bir parçası''

 
Türkiye'nin ilk 5 tekstilcisinden birisiyiz. Sadece Gayrimenkul'le girmedik.  %75 Tekstil %25 İnşaat olarak gidiyoruz. Gayrimenul artık ailenin bir sparçası. Bu sektöre öylesine girmedik artık grubun bir parçası. İnşaat, tekstilden elbette farklı hepsinin zamanını doğru yapmanız lazım. Doğru arsa, doğru zaman ve inişleri çıkışları olabillen bir sektör. Dönem dönem küçülebilir ancak bunu tekstilde yapma imkanınız yok. 
 

''Şu ana kadar 2500 konut teslim ettik''

 
Şu ana kadar 2500 konut teslim ettik. 15 projenin 13 tanesini bitirdik. Kalan 2 projemiz ise devam ediyor.  3 projedede çalışma içerisindeyiz. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI