28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriNovo Maison'da 1 milyon euro!

Novo Maison’da 1 milyon euro!

Bodrum Gündoğan’da hayata geçirilen Novo Maison, 8 villadan oluşan butik bir proje. KLT Yapı'nın Bodrum’da ayrıcalık, farklılık ve prestijin; modern çizgiler, teknoloji, tasarım ve doğallık ile birleştiği yepyeni bir konsept, seçkin kişileri buluşturuyor. Villaların mutfağı ve barbeküsüyle 60 metrekarelik geniş terası ve Zen bahçesi de bulunuyor. Her villanın kendine ait özel havuzu ve otopark alanı da mevcut durumda. Villalarda tavan yüksekliği ise 2,75 metre olarak belirlendi. Villa içerisinde katlar arasında ulaşım özel asansörle sağlanacak. Ayrıca projenin Gündoğan'daki özel bir plajla anlaşması bulunuyor.
 
Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'da yaşamak isteyenler için ideal olan Novo Maison projesinin teslime kadar minimum yüzde 30 oranında prim yapması bekleniyor. Toplu ulaşıma 1 dakika mesafede bulunan Novo Maison projesi Bodrum Golf Kulübü’ne 15 dakika,  Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta…
 
KLT Yapı tarafından inşa edilen Novo Maison projesi 4 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 8 villadan oluşan projede villalar 450 metrekare olarak tasarlandı. Villaların bahçe katında odaların yanı sıra zen bahçesi, iç teras; zemin katında ise havuz teras, şömine yer alıyor. Teras katında ise geniş teras ve mutfak mevcut durumda.
 

Novo Maison İletişim:

Telefon : 0252 313 13 09

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI