28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriNidapark Seyrantepe'de lasmana özel fiyatlar sürüyor

Nidapark Seyrantepe’de lasmana özel fiyatlar sürüyor

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafında İstanbul Şişli'de yükselen, Nidapark Seyrantepe  projesi, toplam 73 bin 141 metrekare inşaat alanına sahip. 317 konuttan oluşuyor.

 

Lokasyon

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Seyrantepe bölgesinde inşa edilen proje Türk Telekom Arena Stad'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede konumlanıyor.

Sosyal donatı alanları

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım Nidapark Seyrantepe'projesinin sosyal alanları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Projemizin sosyal alanlarını belirlerken ailenin tüm bireylerini düşündük. Açık-kapalı yüzme havuzları, kafeterya, fitness ve çok amaçlı salonun yanı sıra çocuklarımız için de ayrı yaş gruplarına göre ayrı sosyal alanlar planladık. 3-6 yaş arası ve 9-12 yaş arası çocuklarımız için farklı tasarımlar yaptık. Bu alanlarda yüzme havuzlarının dışında squash ve masa tenisi alanları da bulunacak. Otopark planlamasını da ailenin tüm bireylerini kapsayacak şekilde yaptık. 5 katlı otoparkımızda 1+1 dairelere 1, 2+1 ve 3+1 dairelere 2, 4+1 ve 5+1 dairelere ise 3 araçlık yer ayıracağız.”

'İhtiyaç duyulabilecek her türlü sosyal alan mevcut'

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ise yaptığı açıklamada: Nidapark Seyrantepe projemizde aklınıza gelebilecek, böyle bir projede ihtiyaç duyulabilecek her türlü sosyal alan mevcut. Bunun içinde kapalı-açık yüzme havuzundan tutun, squash tenis sahalarına, 3-6 yaş arasında çocukların ayrı bir oyun bölgesinden tutun da, 9-12 yaşa yönelik farklı hizmetler sunan alanlarımız, kafetarya, restaurant tarzında sosyal imkanlar sağladığımız alanlardan tutun da, kapalı futbol sahasına kadar her türlü imkan mevcut.”

Nidapark Seyrantepe'de fiyatlar

1.1'den 5+1 kadar farklı daire alternatiflerinin bulunduğu Nidapark Seyrantepe'de dairelerin büyüklüğü 79 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor.

1+1  621 bin TL'den

2+1  774 bin TL'den

3+1  1 milyon 110 bin TL'den

4+1 2 milyon 406 bin TL'den

5+1 2 milyon 812 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Nidapark Seyrantepe'de 120 ay vade

Nidapark Seyrantepe projesinde İşbankası, Vakıfbank ve ING’nin 120 aya varan kredi saçeneklerinden yararlanılabiliyor.

Nidapark Seyrantepe'de anahtar teslimler

Projenin teslim tarihi 31 Aralık 2016 olarak planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe iletişim

www.tahincioglu.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI