28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerNG Kütahya Seramik 187'nci mağazasını Ordu'da açtı

NG Kütahya Seramik 187’nci mağazasını Ordu’da açtı

NG Kütahya Seramik’in Ordu’daki  iş ortağı BK İnşaat, Ordu’nun en büyük seramik showroom’unun kapılarını 30 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, BK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sezai Kılıç ve Barış Kılıç’ın katılımıyla açtı.

Karadeniz’in ikinci büyüğü
Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik’in 187. Mağazası olan showroom aynı zamanda Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ikinci seramik mağazası olma özelliğini de taşıyor. 1300 metrekarelik geniş bir alana sahip olan üç katlı showroom’da NG Kütahya Seramik’in her zevke ve her bütçeye uygun seramikleri ve 2014 yılı kreasyonlarıyla tasarlanmış 30 farklı mekân sergileniyor.

Geniş ürün yelpazesi
Modern mimarisiyle keyifli bir alışveriş imkânı veren showroom, geniş ürün yelpazesiyle Ordululara benzersiz bir deneyim sunuyor. Ziyaretçiler, BK İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. Seramik sektörüne yön veren tasarımlar BK İnşaat’ın showroom’unda sizleri bekliyor.

NG Kütahya Seramik Ordu mağazası iletişim
Cumhuriyet Mah. Mustafa Kemal Bulvarı
No:47, Ordu
0 452 888 88 09

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI