16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriNaturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'de villa sahibi olabilirsiniz

Naturalm Çiftlik Evleri’nde 300 bin TL’de villa sahibi olabilirsiniz

ALM İnşaat, Kocaeli Karamürsel’de inşa ettiği 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri’nde doğayla iç içe villa yaşamı sunuyor.

En küçük bahçe 400 metrekare

Çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Naturalm Çiftlik Evleri’nde 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor.

Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip villaların müstakil bahçeleri ise 400 metrekare ile 800 metrekare arasında değişiyor.

Karamürsel’in en değerli noktasında, bölgeye hakim ve dört tarafı ağaçlarla kaplı bir alanda hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri’nin ilk etabında yaşam başladı.

İkinci etabının Eylül ayında teslim edileceği projede son 19 villa, 300 bin TL’den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunuldu. 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilen projede fiyatlar ise 300 bin TL’den başlıyor.

Yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor

İstanbul’a çok yakın bir konuma sahip olan Karamürsel’de yer alan Naturalm Çiftlik Evleri, çalışmaları devam eden Körfez Geçiş Köprüsü ile hızla değer kazanan bir lokasyona sahip.

Ağırlıklı olarak çocuklu ailelerin tercih ettiği Naturalm Çiftlik Evleri’nde konut sahipleri; müstakil villa yaşamının yanında kazançlı bir yatırıma da imza attıklarını belirtiliyor.

“Doğa İle Baş Başa, Toprak İle İçi İçe” sloganıyla lanse edilen Naturalm Çiftlik Evleri, İstanbul’a 1 saat, Bursa'ya 30 dakika, İzmir’e ise 3 saat mesafede yer alıyor.

Körfez Köprüsü’yle İstanbul’a 60 km uzaklıkta bulunan Naturalm Çiftlik Evleri’ne Topçular veya Yalova üzerinden Feribot’la ulaşılabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI