17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriNarova’nın ilk etabı satışta

Narova’nın ilk etabı satışta


Bildiğiniz üzere, İtalya merkezli ve İtalya'nın başlıca çimento üreticilerinden Caltagirone Grubu kuruluşlarından olan Cementir Holding 2001 yılında Çimentaş hisselerini satın alarak Türkiye’de çimento ve hazırbeton sektöründeki yatırımlarına başlamıştı.

Gayrimenkul geliştirme, inşaat, çimento, bankacılık, medya gibi bir çok sektörde ve iş kolunda faaliyet gösteren Caltagirone Grup şimdi de en yetkin ve deneyimli olduğu alanlardan biri olan konut projesi ile İzmir’de.

Projenin yönetimini de üstlenen Caltagirone Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yapıtek Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone, bu proje ile ilgili şunları söyledi;
 
"Biz İzmir’e güveniyor ve İzmir’i seviyoruz. Bu projede İzmir'in iklimini, yaşam alışkanlıklarını, doğaya, açık havaya olan tutkusunu İtalyan çizgileri ile çok iyi harmanladık. 50 yıllık deneyimimizle de zenginleştirdiğimiz Narova; son derece kaliteli detaylarının ötesinde, müşterilerimizin beklentilerini de olabildiğince karşılamaya yönelik anlayışı ile İzmir gibi çok özel. Projemiz; havuzlarımız, sosyal tesislerimiz, alışveriş caddemiz, zengin peyzajımız ve nar bahçeleri gibi içinde barınan, yaşayan insanların benimseyeceği ve çok seveceği alternatifler ve farklı güzellikler içeriyor."

Projenin yönetimindeki isimlerden, Grup Sözcüsü Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır ise projeyi şöyle tanımlıyor;
 
"Bittiğinde 80.000 dönüm arazi üzerinde 9 etaptan oluşan 1100  konuta ulaşmayı hedefliyoruz. İçindeki olanakları ve hacmiyle aslında İzmir'e yeni bir semt ve güzel bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Her anlamda kendi kendine yeten bir proje bu. Eski alışkanlıklarımızda olduğu gibi kendi bakkalı, kasabı, manavı, eczanesi ve hatta sağlık dal merkeziyle neredeyse yepyeni bir semt oluşuyor Bornova'da. Kentin gelişen bir noktası burası ve Narova, kente farklı bir soluk getiren, bölgenin gelişimi ve yapılanması açısından da kentsel dönüşüme önderlik yapacak en güzel projelerden biri olacak. Sadece kaliteli bir yaşam için değil, aynı zamanda pek çok merkeze yakınlığı ve projenin kalitesi nedeniyle son derece kârlı, akılcı bir yatırım noktası da olacak Narova. Yatırım planı olanların da incelemesini tavsiye ederim. Üstelik lansmana özel bir fiyat politikamız da var. 147.000 TL'den başlayan fiyatlarla satış kararı aldık. İçinde çok farklı seçenekler sunan 1+1, 2+1, 3+1 dairelerimizin teraslı ve bahçeli olanları da keyif isteyenler için mükemmel bir fırsat. Kısaca burada herkesin seveceği, içinde yaşamak isteyeceği bir nokta var."

Narova, İzmir'in güneşi karşıladığı noktada, Bornova'da, narın bereketi ile simgeleşiyor, hem sakinlerine hem de yatırımcıya güzel bir gelecek vaadediyor.

 

Hürriyet (emlak)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI